MollyogMy.dk - Ny blog!

Mor har stil.

Vi kender vel alle mødre det, at vi ofte prioriterer vores ungers påklædning mere end os selv, de skal altid have pænt tøj på, det må gerne være nyt og sidder der et lækkert mærke i nakken så de følger moden, så gør det da bestemt heller ingen ting.

I en lang periode glemte jeg virkelig mig selv, men det skulle altså være slut, jeg ville shoppe igen! Mit skab skulle fornyes, det skulle være svært at vælge fordi der skulle hænge lækre ting derinde, sådan noget tager tid! Men nu er jeg rigtig glad når jeg kigger ind i mit skab, der hænger hverken dyre ting eller vilde mærker.. Men der hænger ting som jeg er vild med!

Jeg har gjort mig et nyt kendskab af et mærke som hedder Neo Noir, jeg er helt vild med det! Det er virkelig lige min stil, jeg har ofte siddet og små savlet lidt over deres ting, og endelig røg der en nederdel derfra med hjem sammen med en bestilling til pigerne.

 Her kan I se en masse billeder af nederdelen - Jeg vil under disse billeder også sætte nogle af mine favoritter ind fra Neo Noir som MollyogMy fører.

Se lige de flæser - Er den ikke bare lækker? 
Jeg er virkelig fan! Den har sådan et lækkert elastikstykke som sidder på maven og hofterne, det er virkelig rart.

Har både haft den på, på en helt almindelig søndag med et par klipklapper og en basic tshirt, men også med en blondebodystocking og ruskindsjakke på - Det virkelig lækkert at have et stykke tøj som bare kan passe til så meget!

Den koster kun 299 ,- 

Her er også nogle af mine andre favoritter fra Neo Noir som I kan finde hos MollyogMy.
Tryk på billederne, for at komme direkte til produktet.

Neo Noir - Carin Nederdel - Nude
299,95 kr - Den findes nemlig også i denne lækre Nude farve.

Neo Noir - Margot Flower Dress - Flower Navy 499,95 kr

Neo Noir - Neith Lace Jumpsuit - Sort 699,95 kr

 Disse tre er klart nogle af dem jeg er helt vild med - Har I lyst til at se mere, så kan I trykke på MollyogMy Logoet lige her nedeunder og se hele udvalget af Neo Noir.

Se mere

SUMMER SALE

Så er det tid til Sommer Udsalg, hvad er bedre end når ungerne sidder i sandkassen, man lufter stængerne i den danske sol og så lige score en masse gode udsalgsvare.

MollyogMy har lige nu 27 sider med tilbud.. Ja du læste rigtigt! 27 SIDER!

Jeg vil dog lige vise nogle af mine favoritter af tilbud, til små som store, piger som drenge og ikke mindst til mor og børneværelset, så læs endelig med og se hvad mine favoritter er. 

.. Pssst.. Forresten, så kan I spare op til 50%!!

Hvad er Summer Sale uden badetøj? Der er masser af forskellige lækre styles, at komme efter i kategorierne badedragter, badebukser osv. Både til de store og de små.

Man kan da næsten ikke undgå at putte lidt Marmar i ens kurv, vel? 
Så selvfølgelig er der også et stort udvalg her med mange penge at spare.

Hvorfor er det lige at jeg ikke har en dreng? Se lige disse fine dragter, og med de sødeste begynder sko til, man kan næsten forestille sig blenumsen i dragten og de spæde ny skridt i de fineste begyndersko.

Se lige her, de fineste styles til de pænere kommende sommeraftner, nogle lækre shorts med en afslappet men pæn skjorte til.. Det er lige mig!

Selvfølgelig som lovet, lidt lækkert til mor! HapsHaps .. Nu behøver man ikke bruge undskyldningen " så lever jeg bare af havregrød resten af måneden " Da ikke med de penge man kan spare her!

SELVFØLGELIG.. Kan man også shoppe lidt praktisk når nu der er Summer Sale, det er med at gøre ungernes garderober klar til efteråret, så det har MollyogMy da også sørget for at vi sparer penge på. Se bare her nedenunder, både regntøj, gummistøvler og termotøj findes i kategorien.

Jeg håber I har fået noget inspiration, der er masser af lækre mærker, over 1000 forskellige produkter og bare skønne procenter at spare.

Rigtig glædelig Sommer og tak fordi I læste med.

Daniella Flindt.

 

Se mere

Sommer, sol & sandaler.

 

Så er det snart den tid på året, hvor vi igen rammes af de dryppende sodavandsis, solcreme på næsetippen og fødderne i vandkanten. 

Det er tid til sommer, vi skal væk med det varme tøj og frem med de luftige kjoler, de smarte short og ikke mindst sandalerne. 

Jeg har samlet lidt ideer til sommerens sandaler, som kan fås inde hos MollyogMy. Så skub solbrillerne op i panden og læs med hvis du har brug for lidt inspiration til ungerne. 

Et tip er jo først og fremmest, at MollyogMy har fået fine Kollektionsprøver i sandaler hjem fra Angulus & PomPom, men I skal skynde jer, for der er begrænsede farver og størrelser tilbage. - Men der kan virkelig godt spares nogle penge. 
Der kan faktisk spares op til 60% på Angulus & PomPom sandaler.

Der er selvfølgelig også andre mærker såsom ENFANT.
Lækker og blød sandal fra danske EN FANT i læder i den lækreste  farve. Sandalen har velcro lukning og god støtte til barnefoden. Sandalen er blød og behagelig at have på og gnaver ikke nogle steder. Perfekt til de små fødder.
Vi må da bestemt heller ikke glemme os mødre.. For der er altså også en masse lækkert derinde til os - pssstt **Der er også procenter at spare**
Se mere

Blogindlæg fra Rosemille


 
Findes der en bedre følelse end den man får når der er en pakke klar til afhentning? Måske... men det er i hvert fald en helt fantastisk følelse!  Især når det er fra en lækker shop, med de fineste ting til de små. Jeg vil ikke sige at jeg er shopaholic, men jeg elsker virkeligt at hygge mig med at klikke nye ting hjem til pigerne, og går spændt og venter på at pakken kan hentes.
 
Her er hvad min seneste pakke fra Molly og My indeholdte; lidt af mine favoritter blandt alle de fine ting på shoppen:
 

 
Marmar Copenhagen er bare tøj som man aldrig går galt i byen med. Kvaliteten på den populære leopard serie er helt fantastisk og næsten ikke til at slide op. Og så er det vigtigst af alt virkeligt blødt og lækkert. Jeg er vild med blonde kraven på Bibbi body'en, og har efterhånden haft disse sæt i alle størrelser og farver.
 
Jeg er generelt meget til basic og enkelt tøj, og kan godt li' den "ro" der er på et outfit med matchende leggings og bodystocking eller LS T-shirt. Sættet her bruger jeg også tit som "mix and match" til mine tvillingepiger, så én har body' og den anden leggings på - typisk sat sammen med Marmar's ensfarvede Modal serie.
 

 
Et nyt mærke som jeg er blevet ret vild med er MiniPop.
Tøjet er mindst ligeså blødt som Marmar, og til fornuftige priser. Specielt de smørbløde strømper har fået en fast plads i pigernes klædeskab. Igen er det det enkle men fine design jeg er faldet for. Smukke nuancer og fint hulmønster i stoffet. Nemt at kombinere med alt andet vi har i skabet, og så kan jeg bare ret godt li' at give dem noget på som man næsten ikke kan lade være med at røre ved. Det er virkeligt bare SÅ blødt, også efter mange vaske.
 

 
Selvom jeg mest er til det enkle look, må der også gerne komme lidt pynt på engang imellem. 
Jeg var ikke et sekund i tvivl om at de fine Fluffy Strutskørter fra L'ours Noir ville hitte hos pigerne, og de bliver ganske rigtigt også taget ud af skabet nærmest hver dag. 
Tanken var egentligt at de bare skulle bruge dem på danseskolen, men man er vel en prinsesse!
189,95 er virkelig en fin pris! Tror vi må have dem i en farve mere på et tidspunkt.
 

 
Her til efterår og vinter tænkte jeg at denne fine kjole fra Enfant ville være super god. 
Lækker tyk kvalitet, som er fin sammen med et par uld strømpebukser.
 

En af de ting jeg godt kan li' hos Molly og My, er at de giver tvillingerabat. 
Det kan hurtigt blive en stor udskrivning selvom det "bare lige" er lidt strømper og basic's man skal købe, når der skal 2 stk. af alting.
 

 
Mange har spurgt mig om Rose og Kamille ALTID har det samme tøj på.
Nej, det har de ikke altid! Men jeg synes faktisk at det er lidt sødt, når de nu er så forskellige. 
 
Inden de blev født var min holdning at de ikke skulle være "sådan en slags" tvillinger som altid havde det samme tøj på. Det ændrede jeg ret hurtigt holdning til, både fordi jeg åbenbart alligevel synes det er sødt, men også af rent praktiske årsager. 
Det er ganske enkelt nemmest at tage stilling til ét outfit, og så er det det de har på. Samtidigt undgår vi også at de bliver uvenner over hvem som skal have hvilket på. 
 
Pigerne har endnu ikke den helt store holdning til hvad de har på, udover at de gerne vil være ens. 
Min mand synes det er super nemt, og jeg slipper for konflikter i mit hoved om at de 2 forskellige outfits de ellers skal have på gerne må passe lidt sammen.
De har dog ind imellem forskelligt tøj f.eks nattøj eller i dagplejen. Men jeg har bare fundet ud af at de ting vi kun har én af ikke bliver brugt ret tit, og så indrettet min shopping efter det. 
Vi må se hvordan det bliver fremadrettet,  det er ikke sådan at jeg har et behov for at de bare skal havde det samme på - men lige nu er det det som fungerer for os.
 
Læs mere om vores lille familie og få inspiration indenfor bl.a. KIDSFASHION,  NORDIC HOME og KIDSROOM DECOR på www.rosemille.dk. 
 
xXx Kristina
 
 
En glad Molly og My kunde.
Se mere

Om morgenfriske børn og aftenrutiner!

Kender i det med morgenfriske børn? Jeg har altid haft en dreng, som siden han var baby har vågnet konsekvent kl. 5....GAB. I perioder efter han blev 4 år har det været lidt bedre, dvs. kl. 6-6.30, men i perioder stadig mellem kl. 5-6, også den dag i dag, hvor han bliver 6 år lige om lidt.....

Puha jeg er egentligt morgenmenneske og klar til at gå igang fra jeg vågner, men ikke fra kl. 5. Skal altså gerne have minimum 7-8 timers nattesøvn, for at jeg kan være i gang hele dagen. Har til tider været desperat og har prøvet ALT for at bare få 5-10 minutter mere om morgenen. Vi har prøvet at han sov selv på sit værelse, samsovning (alle i doobeltsengen, som blev udvidet med ekstra seng), at jeg sov på hans værelse, at holde ham vågen til senere om aftenen, at total mørklægge hans værelse, zoneterapi, kinesologi, ja jeg kunne blive ved :-) men han er åbenbart bare en tidlig vågner uanset mine anstrengelser!

Vores aften rutiner har vi også prøvet at ændre, ved at ændre på hans sovetider, både til den ene og anden vej, og lige lidt hjælper det. Vores aften rutine går i dag ud på, at han fra 18.30-19 ser lidt på sin ipad og herefter går vi ind i vores seng, får nattøj på og børstet tænder, hvilket intet problem er, efter han har fået den elektriske musik tandbørste fra Jack N' Jill. Den er simpelthen alle pengene værd. Den kan spille musik og også børste uden musik naturligvis. Find den her -> http://www.mollyogmy.dk/collections/jack-n-jill/products/jack-n-jill-elektrisk-musik-tandborste#

 

 

Herefter læser vi enten kaninen der så gerne ville sove eller den nye elefanten der så gerne ville sove. Super gode og søde bøger og Joakim falder så hurtigt i søvn. Jeg sprayer altid lidt Nighty Ngiht Room Spray fra Milk & Co. på hans værelse, inden vi bærer ham ind til sig selv, hvor jeg også ofte ender med at sove :-) Find Nighty Night Room Spray her - > http://www.mollyogmy.dk/collections/milk-co/products/milk-co-nighty-night-room-spray#

Joakim elsker for øvrigt sit nye nattøj fra Ramasjang Kluns, hvor han kan have Hr. Skæg eller Onkel reje nattøj på (de to favoritter lige pt.). Kvaliteten på tøjet er jeg simpelthen stadig så positivt overrasket over. Det er SÅ blødt og lækkert og holder bare så godt i vask. Find alt Ramasjang Kluns her -> http://www.mollyogmy.dk/collections/ramasjang#

 

 

Natten går altid godt stort set. Joakim skal lige op og have et glas vand og tisse en tår, men er altid hurtig til at falde i søvn igen (det er moren ikke!!!) og ja så starter dagen forfra igen. I de sidste par uger mellem 5.30-5.45.....puha det er tidligt. Joakim er dog altid glad og frisk om morgenen og skal have morgenmad med det samme og hurtigt igang med at lege. Timerne inden han skal i skole går også ret hurtigt og han er super god til at hygge sig og synes aldrig, han har tid nok inden han skal i skole :-)

Det var lige lidt om vores morgen- og natte rutiner her hos os.

 På gensyn!

Luise fra MollyogMy.dk

 

 

 

Se mere

MollyogMy.dk ny blog......følg med her og bliv inspireret!

Vores første blog indlæg hos MollyogMy.dk!! Weeee.....

Vi har startet en blog her på www.mollyogmy.dk, hvor vi vil dele alt med jer fra hverdagens små finurligheder, personlige indlæg, tips til tøj og en masse andet. Vi har meget på hjertet, hvad angår baby- og børnemode, som vi naturligvis også vil dele med jer. I kan bl.a. komme til at læse indlæg om, hvordan vi klæder vores egne børn på til vinter, indlæg om nyheder og nye mærker på shoppen, samt en masse interessant gæste indlæg.

Bag MollyogMy.dk står vi, 3 piger / mødre / søster / veninder :-) Maria, Karina og jeg (Luise). Karina og jeg er søskende og vi alle tre veninder. Maria lærte jeg at kende tilbage i vores gymnasie / handleskoletid, gennem en fælles veninde og vi har altid klinget lige fra starten. Min søster Karina er senere blevet introduceret for Maria og vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi tre skulle på et eventyr sammen, som i dag er blevet til MollyogMy.dk. Mere om os i et andet indlæg :-)

Hvad skal vores første indlæg så handle om? Ja, det har vi været frem og tilbage om mange gange. Der har været en masse forslag på bordet. Dette indlæg kommer til at handle om, mine top 5 favorit produkter fra shoppen dette efterår. Naturligvis har vi hver især vores favorit produkter og favorit mærker i blandt de næsten 40 mærker, som vi har og får på shoppen løbende. Jeg har Joakim på 5 år ( 6 til december ) og blandt hans og mine favoritter til ham, er helt klart: EN FANT, Nordic label, Ramasjang, Mini Rodini og Petit by Sofie Schnoor. Men mine top 5 favoritprodukter handler ikke kun om tøj til Joakim, men om de 5 produkter som jeg absolut synes, er de lækreste dette efterår uanset størrelse og køn.

Min top 5:

1. Müsli body med print - simpelthen det flotteste print, der er lavet dette efterår og med flæse ved ærmerne, er den slet ikke til at stå for. Den er nem at sætte sammen med alle leggings fra Müsli, og Petit by Sofie Schnoor's bukser er også super flotte dertil. Det bedste ved Müsli's produkter er naturligvis, at de er økologiske og GOTS certificerede! Se den flotte body her

2. Ramasjang's Kristina mysterie t-shirt!! Denne er nr. 2, simpelthen fordi Joakim elsker den. Han vil have den på hele tiden og synes, det er mega sejt at have en t-shirt på, hvor han ligner Kristian. Jeg er meget begejstret for kvaliteten på Ramasjang produkterne. Det er super blødt og holder så flot farven i vask. Joakim er bare mega begejstret for alle de fine designs! Se den her

 

 

3. Jeg er personligt meget glad for mine Sofie Schnoor bluser og derfor er de nummer 3 på listen. Jeg har både den sorte og rosa NYC sweat og synes, de er så lækre og passer bare godt til både en nederdel og et par cowboybukser. Prisen er også god, og den holder virkelig fint i vask. Joakim har naturligvis også den sorte sweat, så vi kan matche, så længe han gider det ;-) Find dem her

4. Nummer 4 på listen er ulveprint huen fra Bows'N'Arrows. Vi vil meget gerne her hos MollyogMy.dk gøre noget ud af, at have nogle produkter og mærker, som alle andre ikke har. Derfor synes jeg, at det er super fedt med et mærke som Bows'N'arrows med nogle fede prints og ting lavet på en dansk systue. Samtidig er mange af produkterne enten økologiske eller oeko-tex. Kvasten er fake fur, som jeg synes er så fint, da jeg ikke er så meget til pels personligt. Find den her

 

5. Det sidste produkt på min top 5 er EN FANT's super lækre vinterjakker. De er så god kvalitet og flotte i designet. Joakim har både sidste år haft denne vinterjakke og flyverdragt, og jeg har igen i år købt den til ham. Han var ikke kold, en eneste dag jeg hentede ham fra børnehave sidste år, selvom de havde været ude mange timer. Den er også dejlig behagelig at have på og nem at lyne, selv for børnene. Den har både vindfang og hul til tommeltotten, som Joakim elsker :-) Find den her -> http://www.mollyogmy.dk/collections/enfant/products/en-fant-vinterjakke-navy#

 

Håber i fremover vil følge med i vores lille blog her på MollyogMy.dk Vi vil gøre vores for, at I får nogle inspirerende blog-indlæg både fra os selv, men også fra andre bloggere.

På gensyn!

Med venlig hilsen

Luise fra MollyogMy :-)

Se mere