Hvad siger vores kunder?

Vores kunders oplevelse er altafgørende for os, og vi ELSKER når vi får tilbagemeldinger - positive som negative. Vi kan lære noget af alle!

Herunder kan du se et lille udpluk af hvad vores kunder oplever, når de handler hos os. Du kan læse mange flere anmeldelser her.

Vi glæder os allerede til at høre, hvordan din oplevelse har været!

Denne webshop har ikke bare fantastiske varer - de har også en fantastisk kundeservice! Hurtige svar og professionel håndtering. Min returpakke forsvandt under transporten, men Molly&My refunderede beløbet med det sammen, og tog selv dialogen med transportøren.

- Karin

Det er et skønt personale hos Molly&My. De spreder så meget positiv energi i deres reklamer, og deres service er bare god. Alt i alt vil jeg anbefale at handle hos dem.
Samtidig er det pakket lækkert ind i smukt silkepapir, og så vedlægger de også en lille hilsen.

- Misse


Altid en god oplevelse at handle med Molly&My. Tingene kommer hurtigt, og deres udvalg er stort og lækkert - og så har de mange flotte tilbud. Når man kontakter kundeservice er de altid søde og hjælpsomme. Og så har de den sjoveste Instagramprofil

- Sandra


Tak for en god oplevelse hele vejen rundt! Jeres hjemmeside er nem at finde rundt på, så bestillingen tog ikke lang tid. Jeg kunne lynhurtigt hente min pakke, selvom jeg købte under et større udsalg. Jeg er så glad for min Global Funk dragt, som passer perfekt i både farve og størrelse. Jeg kommer helt sikkert til at handle hos jer igen!

- Marie 

Hurtig, god og stabil service. Jeg handler ofte hos jer, og jeg har aldrig problemer. I har min varmeste anbefaling. I gør det så godt! Både med videoer, billeder, sjov osv. Kæmpe skulderklap herfra!

- Ann