Find den perfekte forårsjakke

Kalenderen har ramt forår, og det betyder at vi snart kan pakke de store vinterjakker væk og begynde jagten på forårets helt perfekte jakke – eller jakker. Mens du venter på at solen for alvor titter frem bag skyerne og giver os noget varme, kan du med fordel bruge tiden på at finde den helt rigtige forårsjakke til tidens trends og mode.

Forårsjakke dame – De forskellige modeller

Der er mange muligheder når først vi begynder at kigge efter forårsjakker. Om du er til en kort eller en lang jakke, kan du uden tvivl finde en, der både holder dig varm, og som vil give dit outfit det ekstra nøk op. Alt efter stil og præferencer, finder du her de mest populære former for forårsjakker lige nu:

Trenchcoaten

Overgangsfrakken over dem alle, og en forårsjakke som ikke går af mode lige foreløbigt. Leder du efter en jakke, som kan bruges sæson efter sæson, er det helt sikkert denne model du skal have fat i. Trenchcoaten er perfekt både over kjoler, eller til et par tætsiddende jeans og en blazer

Efterhånden kan du finde trenchcoaten i alle materialer og farver, men hvis du leder efter den helt klassiske trenchcoat, kan du med fordel holde øje med brands som Neo NoirGestuz eller Sisters Point, der alle ligger inde med de fedeste trenchcoats i forskellige prisklasser.

Quiltet jakke

Er du lidt af en frossenpind, kan en trenchcoat eller denim jakke godt blive lidt for kold at have på i det danske forårsvejr. 

Her er en lækker Global funk quiltet jakke en super kandidat til din nye yndlingsjakke. Jakkerne fra Global Funk findes både i korte og lange modeller, alt efter hvilken smag du har, og lukkes med knapper ned fortil. En quiltet jakke kan også fås med en masser farver og print, som er helt perfekt til forårets flotte farver.

Blazer som jakke

I de senere år har blazere strøget til tops i et utal af former, materialer, farver og mønstre. Blazeren er perfekt til et lækkert jakkesæt, over en kjole eller et par bukser, men er altså også den helt perfekte jakke til det sene forår! Med en blazer som forårsjakke kan du nemt og enkelt skabe et casual og klassisk look, alt efter om du vælger en oversize eller figursyet blazer. Smid en lækker og tynd strik under blazeren, eller vælg en af de lidt tykkere bomuldsblazere, og du har den helt perfekte forårsjakke, som også kan bruges på alle andre tidspunkter af året.

Bomber jakke

De har været lidt ude i kulden, men nu kommer de altså bragende tilbage ind i vores alles hjerter. 

En bomberjakke er et must-have i garderoben for tiden, og findes i forskellige tykkelser og fit. Med en af de lækre bomberjakker fra Ball kan du skabe et sporty og street look, og samtidig holde dig godt varm i foråret. Bomberjakken er perfekt til dig der godt kan lige en kort jakke, som samtidig holder dig varm.

Læderjakke

Den helt gamle svinger, som kun er blevet mere og mere moderne. Læderjakken er efterhånden blevet en tidløs style, og bruges af kvinder i alle aldre og kropsformer. 

Læderjakken findes både som oversize model og figursyet model, alt efter hvilket look man ønsker i sin stil. Den klassiske sorte læderjakke kommer vi ikke udenom, hvis du elsker et råt og kantet look.

Sådan styler du dem

Alt efter om du er til korte eller lange forårsjakker, er der et par go-to tips du altid kan hive frem for at skabe et lækkert outfit.

Er du til lange jakker, passer en lang kjole, et par jeans eller løse bukser helt perfekt til. De lange jakker er super gode til at lave lag-på-lag outfits, så vær ikke bange for at smide lidt ekstra tynde lag indenunder din forårsjakke. Hvis du i stedet har de korte forårsjakker hængende hjemme i garderoben, kan du med fordel style dem med et par strømpebukser og en nederdel, eller et par lækre løse jeans. Her kan du med fordel vælge bukser, som enten er high.waist eller mid-waist. Dette vil give den flotteste figur!

Er du på udkig efter den perfekte forårsjakke, så hop ind og tjek det store udvalg af forårsjakker hos Molly&My.dk ud! Her kan du finde jakker i alle prisklasser – fra de populære trenchcoats og quiltet jakker, til denim jakker i lange baner.