Det virtuelle prøverum

Vi ønsker at inspirere dig, og vi ønsker at gøre det på en måde, som også giver dig et smil på læben. Hvis du ser vores sociale medier, så står det hurtigt klart, at vi ikke tager os selv alt for højtideligt :D Vi vil vise tøj på almindelige kvindekroppe i alle aldre.

Hver dag arbejder vores husmodeller hårdt på at skabe billeder, videoer og andre sjove indslag. Hvis du mangler information på, hvordan en style sidder, hvordan størrelsen er eller noget helt tredje, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice

Vores Instagram boomer hver dag med inspiration, nyheder, lækre konkurrencer og små historier, om hverdagen hos Molly&My. Vi håber, at du vil følge med.

Facebook kan du ligeledes få masser af inspiration, vinde lækre præmier og få svar på alle de spørgsmål du måtte have. 

Hvis du virkeligt vil med bag kulissen, så skal du tilføje os på Snapchat. Udover at vise, når vi får lækre nyheder ind ad døren, så viser vi også, hvad vi går og laver fra dag til dag. 

Dansevideoer har vi altid elsket - også før TikTok :D Vores ‘Fredagsdans’ er en tradition vi værner meget om. Følg os på TikTok, hvis du ikke kan få nok af gode vibes!

Lad os inspirere dig!

Besøg vores sociale medier for inspiration, guider og good vibes ♡ Vi glæder os til at tage imod dig!