Sommerens kjoler

Sommerkjoler er simpelthen uundværlige i enhver kvindes garderobe. De flotte og lette kjoler er perfekte til at holde dig komfortabel på en varm sommerdag, samtidig med at man ser brandgodt ud. Derfor er der også et hav af sommerkjoler at vælge imellem lige fra de klassiske korte kjoler med blomsterprint til lange maxi-kjoler som giver let solbeskyttelse mod solen. Sommerkjoler er perfekte til enhver lejlighed, uanset om du skal en tur på stranden eller til en fin middag. Her i blogindlægget, vil vi se på forskellige sommerkjoler, samt give tips til, hvordan du styler dem.  

Du har nok regnet det ud, at hvis der noget vi ser frem til, så er det at hoppe i en let og smuk sommerkjole. Man skal ikke være bange for at købe de fine kjoler udenfor sæson - Vi kan jo lige så godt forberede vores garderobe, så den står skarpt, når sommeren engang står for døren. Men det er ikke nogen hemmelighed, at vi er mest inspireret til at købe kjolerne, når først det bliver varmere. Indtil da, kan du begynde at lade dig inspirere til, hvilke sommerkjoler du skal have i år. Se derfor hele vores fine udvalg af kjoler her.  

Hvid sommerkjole 

De hvide sommerkjoler er ægte klassiker som år efter år, er et kæmpe hit! - Og hey det forstår man jo godt. Hvidt tøj hører sommeren til, så en hvid flot kjole som klæder ens solbrune stænger, går man aldrig galt i byen med. De hvide kjoler kommer i et utal af varianter og derfor kan du med lethed finde en til din smag. Gå for eksempel efter en hvid kjole med mønster eller blonder for at blive rigtig sommerklar.   

Style dine fine hvide kjole med et par sandaler for et finere udtryk eller slippers for et afslappet look. Du kan også nemt finde dine flotte smykker frem nu, hvor du har chancen for at vise dem frem og lade dem blive en del af outfittet.  Er du på jagt efter nogle nye smykker, kan du se vores smykker her.  

Blomstret sommerkjole 

De blomstrede kjoler skriger bare sommer. Man bliver simpelthen glad i låget af sommer, farver og blomster, og derfor er disse fine kjoler altid et kæmpe hit om sommeren. Du kan bruge blomstrede kjoler til hverdagens gøremål, til fødselsdage og formelle begivenheder. Style dem med et par flotte sandaler eller ballerinaer for et flot look.  

Smukke sommerkjoler med blomstermønster finder du fra langt de fleste tøjbrands, men vi synes at du helt sikker skal tjekke RAVN RAVNLiberte, Cras og Y.A.S ud.  

Sommerkjoler uden ærmer 

Kjoler uden ærmer er perfekte sommerkjoler, da de er super behagelige til de varme sommerdage. Der findes hvert år et hav af sommerkjoler uden ærmer. Man kan blandt andet få de klassiske tætsiddende bodycon-kjoler, maxikjoler med tynde stropper, kjoler med snørre på ryggen og flotte strandkjoler. Mulighederne er mange og derfor kan du også bruge dem til både uformelle og formelle lejligheder.  

Korte kjoler 

Korte kjoler er et musthave om sommeren! De er så behagelige til de varme sommerdage og så er de altid enormt fine og feminine. Vi bruger dem selv både til hverdage med et par sneakers og til fine begivenheder med et par stiletter og en fin taske som accessories. Hvis du blot vil pifte din korte kjole op med et feminint og sommerligt look til en uformel behgivenhed, kan du også style din smukke kjole med et par flotte loafers, som faktisk også er sommeren skohit. Du kan finde dine næste loafers her.  

Shop de fine korte kjoler blandt mærker som: Noella og Neo NoirA-view, og Gestuz. 

Lange sommerkjoler 

Sidst, men slet ikke mindst, har vi de fine maxikjoler, som er perfekte til dage, hvor kroppen skal beskyttes for solens stærke stråler eller til de fine selskabelige aftner. Du finder derfor et lækkert udvalg, der dækker lige fra hørkjoler til silkekjoler. Maxikjoler kan man derfor bruge til en del forskellige anledninger. Vi elsker at style de fine lange kjoler med sandaler eller stiletter til de finere lejligheder.  

Har du brug for en lang kjole til hverdagen, kan du nemt kigge på Black Colours udvalg. Til de mere formelle begivenheder, kan vi anbefale Karmamia og Co’ Coture. Glem ikke at give den gas med accessories. Lange kjoler og hårpynt er altid et rigtig godt match.