Den perfekte nytårskjole

Find den perfekte nytårskjole

Leder du efter det perfekte nytårsoutfit, så er du landet det helt rigtige sted! Hos Molly&My kan vi tilbyde dig et stort flot udvalg af flotte nytårskjoler. Faktisk uanset om du leder efter en kort kjole, cocktailkjolen, store kjoler med masser af wauw-effekt eller noget helt fjerde, så kan du være sikker på, at du finder din favorit lige her. Er du i tvivl om, hvordan du skal vælge din nytårskjole, så lad mig guide dig. Jeg tror, at vi er mange kvinder der elsker at vælge kjolen til nytår. Det er her vi kan slå os lidt ekstra løs og alt er tilladt! Nytårskjolen er special og man vil gerne have en ny hvert år (eller er det bare mig?). Heldigvis kan nytårskjoler også bruges til både bryllupper og andre arrangementer i løbet af året.

Temaet af nytårsfest kan være din guideline til valg af kjole

Det første du skal overveje når du shopper nytårsoutfittet er festens tema. Man vil ikke komme i et casual outfit, hvis alle andre står i store festkjoler. Nytårsaften er tiden hvor vi fejrer dét år der er gået, og byder et nyt år og nye muligheder velkommen. Derfor skal du føle dig godt tilpas i den kjole du vælger. Det kan ske at din nytårsfest er en elegant gallafest, en fest hvor du skal svinge træbenet hele aftenen eller en fest i familiens skød. Du skal derfor vælge dit outfit ud fra aftenens planer. Vigtigst af alt skal du dog vælge dit nytårstøj efter hvad du føler dig som en stjerne i! 

Glimmerkjoler til nytår i alverdens flotte farver

En af de helt store trends er kjoler med glimmer. Hvad enten dette er glitter, palietter eller glimmerkjoler så er vi kvinder vilde med dem. Glimmerkjolen var et hit både i 2021 og i år 2022. Og jeg tør næsten garantere at både i år 2023 og 2024 vil glimmerkjoler være et hit!

Glimmerkjoler har en stor eksklusivitet over sig og udstråler virkelig POWER! Hos Molly&My har vi sorte, grønne, rosa og lilla glimmerkjoler. Glimmerkjolerne fås både i lange og i korte modeller. Glimmerkjolerne fås også i slå-om-modeller, som især er fantastiske, hvis du ammer. Her er det nemt og diskret at tage brystet ud og give den lille mad. 

Du skal ikke være bange for, at du kun får brugt din kjole denne ene aften på året. Glimmerkjolerne går aldrig af mode og det er en kjole du kan glæde dig over mange år frem i tiden. Hos Molly&My har vi et meget stort udvalg af glimmerkjoler i plus size-størrelser.

Har du altid ønsket en glimmerkjole men har været i tvivl om anledningen, så er det nu du skal have en glimmerkjole som nytårskjole. 

Den lille sorte kjole

De fleste kvinder kender udtrykket ”den lille sorte kjole”. Udtrykket er fra da modedesigneren Coco Chanel skabte ”The Little Black Dress”. Udtrykket er blevet ikonisk og har fulgt moden lige siden. "Den lille sorte kjole” kan styles op og ned alt efter humør. Du kan matche din sorte nytårskjole med stiletter eks. Custommade i elegante farver, som pifter outfittet op. Du kan også vælge at køre en klassisk stil med den korte sorte kjole, med afdæmpede stiletter for at lade kjolen tale for sig selv. Kjolen er smuk på både yngre og ældre. Den lille sorte kjole fås i forskellige prisklasser så alle kan være med. Hos Molly&My har vi sorte kjoler der starter ved 300 kroner.  

Farverige kjoler med wauw-effekt

Hos Molly&My vil vi være danmarks ”go to” når det handler om online-shopping af din næste kjole. Derfor har vi et kæmpe udvalg af alverdens kjoler og kjoler til enhver anledning.

Du er sikret et skønt udvalg af både kjoler fra Neo Noir, Cras, Moves by Minimum, Black Colour og Co' Couture - blot for at nævne nogle. Hos Molly&My hylder vi alle kvindekroppe og har derfor kjoler i størrelser fra 34 til 46. Det betyder altså, at uanset om du er på udkig efter en rød kjole, blå kjole, hvid kjole, sort kjole, lang kjole, kort kjole eller kjoler med glimmer så er jeg sikker på du kan finde den her. 

Elegante lange kjoler

Hvis du leder efter en flot nytårskjole kan den lange elegante kjole være noget for dig. Den lange elegante gallakjole er en kjole du kan hive ud af skabet, til mange andre anledninger igennem året. Satinkjolen smyger sig smukt over kvindekroppen og fås i både lange og korte modeller.

Festkjolen kan fås med både korte ærmer, med tynde stroppe, one-shoulder-kjoler eller som en festkjole i A-form.

Et lille stylingstip: Den elegante satinkjole kan du bruge til hverdag med en rå mesh bluse eller t-shirt under og et par lækre jeans. Det gør at kjolen bliver 'dresset' meget ned.

Top dit nytårslook med smykker

Uanset hvilken stil din nytårskjole ender med, så kan du sætte prikken over i’et med smykker. Et par elegante øreringe og en enkel smuk kæde kan have stor betydning for hele dit udtryk. Hvis du går med en kjole i glimmer eller i vilde farver, ville jeg vælge at holde smykkerne enkelte. Derudover, hvis du vælger en elegant satinkjole eller en lang sort kjole, så ville jeg vælge en smuk perlehalskæde. 

Shop din nye nytårskjole online hos Molly&My 

Hos MollyogMy har vi et kæmpe udvalg af både festkjoler, kjoler til galla, kjoler til bryllup og smukke og unikke nytårskjoler. Vi har altid lynhurtig levering, så er du i en tøjkrise er der hurtig hjælp at hente hos os! Udover et kæmpeudvalg af nytårskjoler har vi også andre muligheder for dit outfit til nytår. Vi har farverige pallietsæt til kvinder, smukke elegante blazersæt og de fineste toppe i sort. Derfor skal du ej være fortvivlet, hvis du endnu ikke har fundet nytårssættet. Står du i en tøjkrise vil jeg anbefale dig at hente inspiration på vores Instagram, Tik Tok eller Facebook. Her viser vi hver dag et kæmpe udvalg af tøjet frem.

Vi håber at dette kunne give dig en guidens til at finde dit perfekte nytsårsoutfit.

PS: Hvis du er på udkig efter billige kjoler, så skal du slå et smut forbi vores kæmpe udsalg af kjoler til kvinder. Her er der virkelig penge at spare på mere end 500 lækre kjoler!