5 måder at style hvide skjorter på

En hvid skjorte bør være en del af enhver kvindes garderobe. Ikke nok med at en hvid skjorte er klassisk og elegant, så er den også super let at style, hvortil den kan bruges til alle slags lejligheder. Undgå derfor kommende tøjkriser med denne guide til, hvordan du kan style dine hvide skjorter. 

Vi har nok alle sammen et ret konkret billede af, hvordan en klassisk hvid skjorte ser ud, men faktisk så findes hvide skjorter i et hav af forskellige varianter, samt et hav af forskellige måder at style dem på. Du kan for eksempel gå med det helt klassiske formelle look med en skjorte til et jakkesæt eller du kan gå efter et mere casual look med en oversized skjorte og jeans, eller sågar en let elegant skjortekjole. Mulighederne er mange, så det handler om at du finder et look som passer ind i din stil.  

5 forskellige skjorter, 5 forskellige look 

Der er en del forskellige skjorter og derfor også måder at style dem på. Derfor vil vi prøve at dykke ned i, hvordan du kan style dine skjorter hjemme i klædeskabet. Mangler du nogle skjorter til klædeskabet, kan du finde et lækkert udvalg her.  

Oversized hvid skjorte 

Er du en af dem som har fulgt med i trenden om de oversized skjorter, men samtidig er i tvivl om, hvordan du egentlig bør style den - Så er du landet det helt rigtige sted. Vi elsker oversized skjorter, fordi der er så mange måder at style dem på.  

Første look er at style dine løse skjorte med et par stramme jeans eller leggings, hvilket skaber en flot kontrast til den store skjorte. Hertil tilføjer du et par loafers og på få sekunder, har du et klassisk, elegant og super flot outfit, som passer perfekt til diverse lejligheder.  

Du kan også vælge at gå all-in med det løse look, ved at tilføje et par lyse loose-fit bukser. På denne måde får du et elegant look, hvor man kan tilføje et par sandaler for at pifte outfittet mere op. 

Faktisk kan du også style din hvide oversized med en stram nederdel. Her kan du med fordel tage et par strømpebukser på og herefter et par flotte støvler. Igen får du et klassisk outfit, som aldrig slår fejl.   

Køb dine oversized skjorter blandt mærker som Y.A.SPieces og Co’couture. 

Hvid satin skjorte 

En hvid satin skjorte eller sågar silkeskjorte, er simpelthen noget af de fineste man kan eje i et klædeskab. Er du en af dem, som har fået fingrene i sådan en lækker sag, så har du et alletiders stykke tøj, som kan sætte en elegant prik over i'et.  

Du styler skjorten nemt med et par chinos eller til en flot nederdel, hvis du ønsker et mere feminint udtryk. Du kan både style skjorten løstsiddende eller style den ned i bukse-/nederdelkanten. 

Hvis du sidder og tænker, hvor du mon skal kigge efter en satin eller silkeskjorte, så er Neo Noir et rigtig godt sted at starte. 

Hvid skjorte kjole   

Det perfekte ved en lang hvid skjorte er at den kan styles som en skjortekjole. Dette giver både et let og komfortabelt fit, samtidig med at man kan style et elegant outfit. Den hvide skjortekjole er perfekt om sommeren, hvorpå man kan style den med et par ballerinaer eller et par flotte loafers, som er et skohit her til foråret og sommeren.  

Er du til et mere afslappet look, kan du nemt style din lange hvide skjorte med et par leggings og høje støvler eller endda også et par flotte bukser og et par sneakers.  

Liberté og Marta Du Chateau er rigtig gode til lange hvide skjortekjoler.  

Figursyet skjorte 

Er der noget der skriger mere boss lady end en figursyet skjorte? - Ej det tror vi ikke. Figursyede skjorter er super fine og fremhæver kroppens fine former, hvilket giver et super feminint look. De fine tætsiddende skjorter kan styles med både et par flotte jeans, bukser eller en flot lang nederdel til et mere formelt look. Her kan du også både hoppe i et par stiletter, sandaler eller et par flotte loafers.  

Karmamia er det perfekte sted at kigge efter tætsiddende hvide skjorter. De er utrolig dygtige til at designe skjorter som fremhæver taljen, samt designe elegante skjorter som både kan mixes og matchen på tværs.  

Hvid skjorte med flæser 

En hvid skjorte bliver aldrig kedelig med hverken flæser eller blonder. Det er en super smuk måde at pifte det ellers klassiske look op. Flæser går altså outfittet mere festligt og personligt. Style dine smukke flæseskjorter med et par klassiske habitbukser eller et par stramme jeans. Hertil tilføjer du et par støvler og hermed har du et tidløst outfit, som altid er festligt at se på. 

Kunne du tænke dig at gå all-in på moden, så kan du style de ellers kantede og lidt maskuline cargobukser, hvortil den fine skjorte står i kontrast. Dette giver et super fedt look, som både er elegant, afslappet og moderne.  

Find de lækre skjorter flæser hos mærker som Noella, Neo Noir, Y.A.S og Co’couture