Sådan lægger du den perfekte makeup – Vi guider dig trin for trin

Hvad gør en primer, og hvordan bruger man en highlighter? Med så mange forskellige produkter inden for makeup, kan det være svært at se sig ud af, hvordan den helt perfekte makeup opnås. Vi hos Molly&My står klar til at guide dig, så du føler dig hjemme i at lægge den perfekte makeup, både til hverdag og fest. Følg disse 9 steps, og skab en naturlig og lækker makeup. Pssst. vi giver også tips til beauty og hudpleje.

Step 1: Primer

Det første step til den perfekte makeup, er primer. En primer påføres efter din normale ansigtscreme, og før foundation, og er med til at udglatte de ujævnheder vi har i ansigtet, og giver samtidig en lækker glød til huden og sørger for at din makeup holder hele dagen! Det er vigtigt, at huden ikke er tør og uplejet, inden du lægger foundation.

 

Step 2: Foundation

Efter du har påført primer, er det tid til foundation, for hvem kan ikke lide fejlfri hud? Når du vælger din foundation, er det vigtigt, at den matcher både din hudtone og -type. Her er det også vigtigt, at tage stilling til hvilken konsistens der passer til din hudtype.

Find et kæmpe udvalg af foundations, fra mærker som LavindebareMinerals og Sandstone hos os!

 

Step 3: Concealer

Vi gider ikke de mørke render under øjnene, så hvorfor ikke undgå det? En concealer er perfekt til at give et lyst og frisk look, og kan dække de mørke render under øjnene, og samtidig lysne de lidt mørkere steder i ansigtet omkring næse og mund. Vi forsøger hele tiden at holde vores kategori med concealere opdateret, så du kan finde den helt rigtige nuance til din hudtone.

 

Step 4: Bronzer

Ud over at en bronzer giver en lækker sommerglød til dit ansigt, kan den ved rette brug også skabe en masse dybde. Påfør din bronzer der hvor solen normalt vil ramme dit ansigt, for at give en naturlig og lækker glød til dit look.

 

Step 5: Highlighter

Få fremhævet de smukke træk i ansigtet, ved at påføre highlighter på dine kindben, næseryg og øjenbrynsben! Med en highlighter kommer din hud til at se glødende og ung ud, og kan være med til at løfte ansigtet. Under vores highlighter finder du både i fast og flydende form!

 

Step 6: Blush

Der er intet mere smukt end en naturlig rødme i huden, og derfor mener vi også at blush næsten er uundværligt for det perfekte makeup look. Læg den lige ved kindbenene for det smukkeste naturlige resultat. Hos Molly&My finder du et stort udvalg af lækre blush fra bareMinerals og Sandstone

 

Step 7: Mascara

Med en god mascara behøver man ikke meget andet i sin makeup taske.. Mascara er et must-have for os kvinder, og findes i et væld af forskellige typer. Alt efter om det er volumen eller længde du går efter, finder du helt sikkert en hos os! En sort mascara er perfekt til at fremhæve øjnene, hvoraf en brun mascara giver et mere naturligt look.

 

Step 8: Brynpen og gel

Bryn har tidligere ikke været noget vi gik synderligt meget op i, men er der noget som kan samle og give det sidste til dit look, er det et par perfekt formet og børstede bryn. Er du en, der i forvejen har god farve og mange brynhår, kan det være nok med en transparent gel, men mangler du måske lidt farve eller tæthed i dine bryn, kan dette nemt opnås med en brynpen.

Find både browliner og brow gel under vores øjenbryns kategori

Step 9: Læbestift eller lipgloss

En lækker læbestift eller lipgloss er en hurtig og sikker måde at gøre lidt ekstra ud af sin makeup. Er du ikke til de helt stærke røde farver, gå kig efter de mere brunlige og afbalancerede nuancer. Ligegyldigt hvad du er til, kan du med sikkerhed finde en farve der er lige dig, under vores store kategori med alt til læberne!