Få smukke negle på rekordtid!

Hvem vil ikke gerne have smukke negle? Jeg tænker at de fleste af os kvinder godt kan nikke genkende til at flotte negle er lige sagen, men ofte forbinder vi det også som en tidskrævende og dyr affære… Men sådan behøver det faktisk ikke at være.  

Vi vil her forsøge at hjælpe dig med at få de smukkeste negle til foråret og sommeren, uden at du skal bruge en hel million. Læs med! 

Plej din negle med en olie 

Ja, vi har godt nok lige sagt det, men velplejet negle er simpelthen et must! Men hvordan opnår man så det? - Jo, der er selvfølgelig flere faktorer der spiller ind. Har du tidligere været neglebidder, har dine negle måske taget skade. Kost eller manglende vitaminer kan også have en påvirkning på neglene og derfor er det selvfølgelig altid en god ide, at få styr på dette først.  

Ligesom du kan pleje dit hår og krop med olie, så kan du faktisk også pleje din negle med en god olie til både dine negle og neglebånd. Hver gang du vasker hænder med sæbe, så udtørrer du nemlig dine negle en smule og derfor skal en god negleolie helst gå ind og fugte din negle.  

Men hvorfor pleje ens neglebånd, spørger du måske? - Jo, neglebånd er ligesom vejen til sunde negle og de beskytter samtidig mod bakterier. Er dine neglebånd helt tørre, så er der stor chance for at dine negle også er det.. Så en god anbefaling er at pleje både negle og neglebånd. 

Du finder gode olier på shoppen fra Nailberry og Le Mini Macaron.  Vil du i øvrigt se årets nye som hitter på neglene, så ved du at Molly&My altid holder dig opdateret.

Har du akryl eller gelénegle, så er en olie et must! Det kan være ret hårdt for ens negle at bruge diverse negleforstærkere. Invester og plej derfor dine negle med en god olie. Dine negle vil takke dig for det! Prøv evt. ‘’Le Mini Macaron - Rescue Moi - After - Gel Nail Recovery’’ som er en neglekur og der giver resultater efter blot 1 uge. 

Fil din negle 

Vejen til smukke negle kan også tit genvindes ved at file dem frem for at klippe dem. Hvis du filer dine negle, undgår du lettere at dine negle ikke flækker. Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan du bedst filer dine negle: 

  1. Husk altid at anvende en fil, som har en fin struktur. En grov neglefil, kan hurtigt blive for grov ved dine negle.
  2. Undgå at file for meget i siderne på dine negle. Dette øger chancen for at negle knækker.
  3. Fil neglene i en ens retning og gerne ind mod midten af neglen.
  4. Fil dine negle ofte og ikke først når uheldet er ude eller neglene virkelig trænger til en tur. 

Se vores udvalg af neglefile her

Er du til gel eller neglelak?  

Der er selvfølgelig stor forskel på om du ønsker at opbygge en stærkere negl ved hjælp af gel eller om du ønsker et mere let look med en simpel neglelak. 

Her hos Molly&My er vi helt vilde med Le Mini Macaron og deres gel polish. De gør det supernemt at få smukke negle derhjemme på kun få skridt. Har du endnu ikke prøvet deres gel polish, kan du faktisk købe et samlet kit hos os, hvor du både får neglelak, LED lampe, neglefil og neglebåndspen med. Altså alt hvad du har brug for at komme i gang med gel polish.  

Se Le Mini Macaron - Gel Manicure Kit 

Er du mere til en simpel neglelak, så har vi også et lækkert udvalg her. Neglelak er nemmere at arbejde med modsat gel polish, som måske kræver lidt mere øvelse, før man mestrer teknikken. Vi er vilde med neglelak fra Nailberry. Ikke nok at det kommer i et væld af farver, så du let kan finde lige præcis de farver som matcher din stil, så er deres neglelakker faktisk også mere miljøvenlige. Det vil sige, at det skåner både miljøet og din krop fra skrappe kemikalier.  

Nailberry er et prisbelønnet brand fra London og de designer deres neglelakker således, at neglene kan ånde igennem lakken. Samtidig undgår de alkohol, parabener, animalske derivater som udtørrer neglene. Sidst men bestemt ikke mindst, så er produkterne ikke testet på dyr. Vi er altså helt vilde med neglelak fra Nailberry. 

Men hvordan får jeg neglelakken til at holde længere? 

Jeg tænker at de fleste kender til at neglelakken hurtigt krakelerer, hvilket er øv, når først man har brugt tid på at lægge en pæn neglelak.  

  1. Vi anbefaler derfor, at du bruger en neglebase inden du påfører en neglelak. Dette skåner både dine negle, får neglelakken til at få en pænere og mere glat struktur, samtidig med at det holder på neglelakken, så den ikke krakelerer lige så hurtigt. Tjek evt. Nailberry - Strengthen & Breathe Base Coat ud. 
  2. Påfør efter en god neglelak. Pris og kvalitet går tit hånd i hånd og dette gælder især også for neglelakker. Vi opnår altid det flotteste resultat, når vi påfører 2 lag, men alt efter dækkeevne, farve og ønsket resultat, kan du variere dette.
  3. Når neglelakken er tør, giver det altid det bedste resultat, hvis du slutter af med en top coat. Dette giver en fint finish de steder, hvor der er ujævnheder samtidig med at det beskytter neglelakken for slid. Det vil sige at neglelakken faktisk holder i længere tid. Prøv evt. Nailberry - Shine & Breathe Top Coat. 

Husk, at hvis du generelt udsætter dine hænder for hyppige håndvask eller andet arbejde som udsætter neglene for slid, så har dette også indflydelse på, hvor lang tid din neglelak holder.  

På med farverne! 

Foråret og sommeren byder på en masse friske farver, så hvorfor ikke udnytte denne chance for at gå amok i de fineste sommerfarver? Vi elsker når der er knald på farverne, men vi må indrømme at en klassisk lyserød eller let pink neglelak også er en sikker vinder hver gang. Husk ikke at være bange for at begive dig ud i nye farver. Neglelak kan altid nemt fjernes med en god neglelakfjerner. 

Vi håber at du har mere mod på at gøre dine negle fine og sommerklar nu. Det er faktisk slet ikke så svært eller dyrt som det lyder.