Sådan styler du forskellige typer af nederdele

Måske du er en af de mange kvinder, der allerede elsker at have en flot nederdel på, både til hverdag og lidt festlige begivenheder. Det kan også være at du er en af de kvinder, som har prøvet en enkelt nederdel eller to, kigget sig selv i spejlet, og konstateret at det ikke lige er helt din stil. Sidstnævnte vil jeg gerne lade komme an på en prøve, for ifølge mig, er der ikke den stil eller kropsform, hvor nederdelen ikke passer ind. Nederdele findes i utallige former, farver, materialer og længder, og jeg tør derfor næsten også love, at der findes en nederdel derude, som passer helt perfekt ind i din garderobe derhjemme.

Korte nederdele – Ikke kun en sommer beklædning

De fleste tænker nok sommer og sol, når korte nederdele bliver nævnt, og det er helt sikkert også den perfekt beklædning til en varm sommerdag, både på arbejde eller en tur til stranden. Et perfekt brand at holde øje med, hvis du er på udkig efter en kort nederdel, er Neo Noir. Her finder du de perfekte korte nederdele til sommer, som nemt kan styles med en tætsiddende top eller tynd løstsiddende skjorte, og et par lækre sandaler – sådan et par kan du uden tvivl finde frem til med Copenhagen Shoes.

Men det er altså ikke kun sommer og varme de korte nederdele kan bruges til. Flere korte nederdele er nemlig også helt perfekte til at kreere lag-på-lag outfits, som er en kæmpe trend, og supermoderne. En perfekt type nederdel til dette, kunne være en løstsiddende nederdel, i et let materiale, og lækre mørke farver der passer ind til årstiden. Sæt det sammen med hvad du normalt vil have stylet dine bukser med, evt. en skjorte med en strikbluse udenover, og smæk et par nylonstrømper og lange støvler på – nu er du klar til efterår og vinterens kolde vejr.

Lange nederdele – Meget mere end et klassisk og elegant look

En lang nederdel er et must-have til dig der elsker at skabe klassiske og elegante looks. Med en enkelt satin nederdel, kan du både være klar til det næste store bryllup eller en varm sommeraften i syden. Sådan en type nederdel er til at finde hele året rundt fra brandet Neo Noir.

Når man lige først tænker på lange nederdele, forbinder man det hurtigt med det elegante og feminine look. Men en lang nederdel kan meget mere end dette, og hvis du ikke ønsker at køre den klassiske stil med dine nederdele, skal du tage et kig på det store udvalg af lange denim nederdele. Denne type nederdel er helt perfekt til at skabe et casual hverdagslook, og findes både med slids, asymmetriske former, elastik og meget mere. Og når vi nu er i denne genre, kommer vi ikke udenom elefanten i rummet – cargo nederdele. Vi kender alle trenden med cargo bukser som er strøget helt til tops, og denne trend kører altså videre ind i nederdelene. Disse typer nederdele kan du finde med brandet Sisters Point. Smid nederdelene sammen med en t-shirt, blazer og et par fede sneakers, og du har et fedt hverdagslook.

6 hurtige – Tips og tricks om nederdele

Du kan som sådan ikke gøre noget forkert med en nederdel, men jeg vil alligevel her, give dig et par tips og tricks til, hvordan du kan få mest muligt ud af dit outfit med en nederdel:

  1. Korte nederdele: Har du et ønske om længere ben? Korte nederdele kan hurtigt og nemt få dine ben til at se længere ud.
  2. Knælange nederdele: Go-to nederdelen – En nederdel, som går til lige under knæet, klæder de fleste, og er derfor den perfekte go-to nederdel til dig der ikke ønsker at garderoben skal overfyldes.
  3. Lange nederdele: Nederdele der går helt ned til gulvet kan få dine ben til at se længere ud, ved at putte overdelen ned i nederdelen og her markere taljen.
  4. A-formet nederdele: Giver talje og mere fylde omkring hofter og numse.
  5. Asymmetriske nederdele: Får dig til at se både højere og slankere ud.
  6. Farven på nederdelen: Farven på din nederdel er nøglen til at finde det perfekte outfit ift. årstiden. Find de lækre sommerfarver frem til varmen, og sorte nederdele til et lækkert vinterlook.

Benytter du disse 6 tips og tricks når du næste gang er på udkig efter den helt rigtige nederdel, er jeg helt sikker på at kommer hjem med det perfekte match til resten af garderoben.