Retur & ombytning

Ønsker du at ombytte din vare til en anden størrelse eller farve, har du undtagelsesvist modtaget en forkert vare eller har du en reklamation? Så løser vi det!

Jeg ønsker at få pengene tilbage? 
Intet problem. Køb et returlabel her, og send din vare til os. Du kan læse mere om krav til varens stand her.

Vi behandler din returvare indenfor 2-5 efter, at den er ankommet til vores lager. Hvis ikke, at det refunderede beløb stemmer overens med det du mener at have sendt retur, så skal du kontakte os indenfor fem dage. 

Jeg ønsker at ombytte en vare? 
Ved ombytning til anden størrelse eller farve, skal du lægge en ny ordre med den vare du ønsker i stedet. På den måde sikrer du dig, at varen er din. Send derefter den uønskede vare tilbage til os. 

Jeg har fået leveret en forkert vare? 
Det beklager vi! Det sker desværre i sjældne tilfælde, at vi får sendt en forkert vare.

Send varen retur til os - så refunderer vi de omkostninger du har ved fragt, og sender dig den korrekte vare, såfremt du ønsker det, og såfremt vi har varen på lager.

Jeg har en reklamation?
Hvis produktet er defekt eller har mangler, så tager vi os naturligvis af det. Send os en mail, hvor du oplyser navn, ordrenummer, beskrivelse er fejlen/manglen samt billeder af fejlen/manglen. Såfremt reklamationen godkendes, så tager vi sagen derfra og refunderer dine penge.

Læs mere om reklamationer her

Husk at alle varer skal sendes retur i original emballage, og at hang tags skal være på varen. Varen må ikke have lugtgener eller brugsspor.