Sådan styler du dine loafers: 5 tips

At style loafers er faktisk ikke den helt store raketvidenskab. Faktisk går loafers til langt de fleste outfits og endda også til de fleste lejligheder. Men sidder du alligevel derude med et par helt nye loafers eller vil du måske gerne købe et par, men du mangler bare lidt inspiration til at style dem, ja så skal du helt klart læse med her. Vi har nemlig samlet 5 gode stylings tips, så du ingen undskyldninger har for at vise de fine loafers frem.

Men først.. Hvad er loafers? 

Til dig der stadig er lidt usikker på, hvad loafers er, så kan vi helt konkret sammenligne det med en blanding af en ballerina og hyttesko. Faktisk betyder loafers ‘’hyttesko’’, hvoraf den bare har fået lidt ekstra lir. Det betyder at komforten er i top uden, at der bliver gået på kompromis med designet.  

De fleste har nok set de sorte loafers med fine gulddetajler over svangen fra Gucci, som en del brands efterhånden har taget inspiration af. – Dette er nok den mest klassiske loafers man kan finde på markedet, men alt skal starte et sted og i dag kan du finde et kæmpe udvalg af loafers, hvorpå form, størrelser, farver og detaljer findes i et bredt udvalg. Se for eksempel her. Der er derfor rig mulighed for at finde de perfekte loafers, der passer til lige dit behov... Og stil!

5 Stylings tips:

1: Style din loafers med en flot kjole  

Loafers til damer er de perfekte sko, som både øger komforten og spicer outfittet op. Er du for eksempel en af dem som elsker at have fine sko på, men høje hæle duer ikke. Så er loafers din redning! Skoen er elegant og feminin, og passer perfekt til en fin kjole. Derfor kan du nemt bytte dine sneakers eller sandaler ud med loafers og føle dig festlig hele vejen igennem. 

Her anbefaler vi, at du vælger et par åbne og lette loafers med gulddetajler eller loafers i en let lys farve.  

2: Style din loafers med et par jeans 

Selvom at loafers er det perfekte skovalg til fine kjoler, så kan vi alligevel ikke komme udenom at de også ser godt ud til at par jeans. Dette betyder også, at du nemt kan bruge skoene til hver dag – wuhuu! Hop derfor i dine yndlings jeans og find en flot oversized blazer. Før du ved af det, er du både iført et komfortabelt og yderst feminint outfit, hvor du hverken følger dig underdressed eller overdressed.   

Til et afslappet outfit anbefaler vi, at du går med en par klassiske læder loafers, sorte loafers eller loafers i beige nuancer. Til jeans kan du både vælge åbne og lukkede loafers, da begge typer passer utroligt godt til. Elsker du farver og fest, så går du heller ikke galt i byen med et par farverige loafers, som står i kontrast til resten af outfittet. Mulighederne er mange, det er bare at vælge dét par loafers, som passer lige til din stil.  

3: Style dine loafers med chinos 

Står du og skal bruge et par sko til et formelt outfit, så er loafers endnu engang din bedst ven. Hop derfor i et par fede chinos, en lækker skjorte og måske endda også en blazer, og sæt prikken over i'et med et par flotte loafers. Her kan vi i høj grad igen anbefale et par læderloafers eller lukkede loafers, som bibeholder det formelle look. 

4: Læderloafers er en sikker vinder 

Nu har vi anbefalet læderloafers et par gange og det er der også en særlig grund til. De er klassiske, holdbare og så går de til langt de fleste outfits.

Loafers i læder er generelt super lette at style og så kan vi ikke komme udenom, at de ser ret eksklusive ud. Kvaliteten gør desuden, at der er stor mulighed for, at man kan beholde dem i flere år.  

5: Sorte loafers er en klassiker 

Er du typen, som er i tvivl om loafers passer til din stil og smag? Så kan vi varmt anbefale sorte klassiske loafers. Det er simpelthen en spiller, som man aldrig tager fejl af. Og hey så er sorte loafers kommet for at blive. Vi har set dem i en del år efterhånden og i dag kan du finde dem i langt de fleste kvinders skoskab.  

Som en lille bonus advarsel, så kan dine første sorte loafers nok få lokket dig til flere, når først du får fødderne i dem. Bare vent! 

Er du alligevel typen, hvor der helst skal være lidt hæl på skoen, kan du nemt tjekke udvalget ud af vores pumps. Sorte pumps vil være det perfekte alternativ til sorte loafers.

Hvilket mærke skal jeg gå efter? 

Vi kan godt forstå, hvis du er lidt i tvivl om, hvor du skal starte. Vi kan varmt anbefale, at du tager et kig på Copenhagen Shoes store udvalg af loafers. Her finder du et bredt udvalg af forskellige varianter, som helt sikkert sikrer, at du finder et par til netop din smag. Se udvalget her