Sådan pifter du dit outfit op med øreringe

Smykker kan generelt gøre underværker for dit outfit, og her er øreringe et smykke du bestemt ikke kommer udenom, hvis du ønsker at skabe et personligt og unikt look. Øreringe kan være med til at gøre selv det mest basic sæt tøj, til stilet og iøjnefaldende. Der findes et hav af øreringe i forskellige materialer, former og farver, og der er ikke den kombination, du ikke kan lave med dem. Alt efter hvilken personlig stil du har, får du her et par tips og tricks til, hvordan du pifter dine outfits op med øreringe.

Guld eller sølv øreringe

De helt klassiske former for øreringe er helt sikkert guld og sølv øreringe. Jeg selv har tit stået og tænkt over hvilken en af de to farver der passer bedst til mig og min stil, og hvis du ikke allerede foretrækker en af farverne, kan det være svært at finde ud af hvilken en du skal gå med. De senere år er det nemlig også blevet populært at kombinere guld og sølv øreringe, men er du en af dem der ønsker at køre rent guld eller sølv, får du lidt hjælp til at vælge her. Som udgangspunkt vil jeg altid anbefale at vælge den farve du bedst selv kan lide, for så stor en forskel gør det ikke. Men hvis du alligevel ønsker at vælge et guld eller sølv ørering ud fra hvad man normalt vil sige passer bedst til dig, kan du holde øje med følgende.

Brug din hudtone som guide til at vælge guld eller sølv. Her kan du kigge efter om du har en kølig, neutral, eller varm hudtone. Har du en kølig hudtone vil sølv øreringe passe rigtig godt til dig, og har du en varm hudtone er det guld der normalt vil siges at passe bedst. Hvis du har en neutral hudtone, er der ikke en farve der passer bedre end den anden, her kan du altså selv vælge frit. 

Hverdagslook med creoler

Kan du godt lide at gøre noget ud af dig selv, men ønsker ikke at øreringene skal tage alt opmærksomheden i hverdagen, er creol øreringe et perfekt match til dig. De fine creol øreringe kommer i en masse forskellige størrelser og farver, og kan derfor passe ind til ethvert outfit, og skabe et enkelt hverdagslook. Et brand som Friihof+Siig, er et smykkemærke der er supergode til at skabe smukke creoler i en overkommelig prisklasse. Her finder du både creoler med farve, helt enkelte creoler, og creoler med fine former. Creoler er perfekt til både at stå for sig selv, men kan også sagtens kombineres, enten med andre creoler eller små sticker øreringe, hvis du har flere huller i ørerne.

Skab et elegant look med et par lange øreringe

Elsker du det elegante og klassiske look, er et par lange øreringe lige dig. De findes både i guld og sølv, men også de populære perleøreringe findes i lange modeller. Denne slags ørering er en sikker vinder til lidt finere begivenheder, for eksempel bryllup, fødselsdage eller date night. Det er en perfekt ørering for dig der har ét hul i øret, men stadig ønsker at skabe en opmærksomhed omkring det. Et par lange øreringe kan give dit hverdagsjakkesæt helt nyt liv, så du er klar til en tur på den røde løber.

Kombiner dine øreringe og skab et streetlook

Det er blevet mere og mere moderne, at kombinere sine smykker på kryds og tværs af både materialer, former og farver. Ønsker du at skabe et råt og street look, er dette den perfekte måde at opnå dette på. Find dine mest chunky øreringe frem, og mix og match både guld og sølvøreringe, for at skabe et fedt og street look. Jo flere øreringe og farver, jo bedre! Smykke Brands der har skabt de perfekte øreringe til netop dette look, er for eksempel Stine A og Enamel Copenhagen. Med Stine a øreringe og Enamel øreringe kan du skabe de fedeste og unikke looks ved at stacke øreringene.

Følger du disse tips og tricks, kan du nemt og enkelt pifte dit hverdags eller weekends outfit op, præcis som du ønsker det skal!