Inspiration til sko

Man kan altid bruge et par sko mere - sådan er det bare 
Hos Molly&My har vi mere end 500 par lækre sko, støvler, sandaler og stiletter. Vores store udvalg afspejler de styles vi selv elsker, og de alle de styles, som I elsker. Pæne silhuetter, høj kvalitet og komfort er i fokus, når vi handler fodtøj ind. Vores sortiment rummer alt lige fra sneakers fra Puma over stiletter fra Custommade til støvler fra Copenhagen Shoes.

Hvilke sneakers skal du have?

Vores store udvalg af sko og sneakers til kvinder rummer noget til enhver smag. Du har altså muligheden for at finde et par sneakers, som udover at se hamrende godt ud, også er rigtig lækre for dine fødder. Noget vi selv kender til er, at du finder en style eller et mærke, som du bliver rigtig glad for. Samtidig vil du også gerne skifte dine sneakers ud engang imellem. Derfor sørger vi altid for, at have de nyeste modeller fra de populære brands, så du hele tiden kan finde de hippeste sneakers fra dit yndlingsbrand!

Støvler til enhver anledning

Er der noget, som virkeligt kan pifte et outfit op, så er det et par lækre støvler. Hos Molly&My har vi både tidløse ‘traditionelle’ støvler, men også en masse andre lækre støvler i flotte silhuetter og farver. På vores kontor er støvler MEGET populære! Om du er til høje eller lave støvler, så har vi et par, som du vil elske. Vi glæder os til at hjælpe og guide dig mod dit næste par yndlingsstøvler. Hvis du har spørgsmål til størrelser eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis vi ikke har dit yndlingsmærke, så skriv til os - så vil vi gøre hvad vi kan, for at få brandet på shoppen.

Sandaler og gode stunder

Vi forbinder sandaler med godt vejr og frisk luft, men vi har også masser af lækre badesandaler, som man altid kan bruge - både inde og ude. Nogle af vores mest populære sandaler igennem tiden er de klassiske sandaler fra H2O, som vi har i en masse flotte farver. Vi elsker dem, men vi elsker også de lidt mere traditionelle sandaler fra Angulus, eller sandalerne med hæl fra Copenhagen Shoes. Hvis du er på jagt efter et par lækre sandaler, så gå på opdagelse i vores store udvalg. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål!

Fang dit fodtøj på tilbud

Hos Molly&My har vi tit populære sneakers, støvler, sandaler og sko på tilbud. Hvert år tilføjer vi en masse lækre styles til vores i forvejen store sortiment, men hvert år er der også styles, som udgår fra leverandørerne. Det betyder heldigvis, at du altid kan fange nyt lækkert fodtøj på tilbud til vilde priser.

Vi kender selv til udfordringen ved, at finde den rigtige størrelse. Derfor hjælper vi dig hurtigt med at finde den rigtige størrelse, hvis du er i tvivl. Kontakt os på mail@mollyogmy.dk, og så finder vi frem til den helt rigtige størrelse til dig.