Inspiration til smykker

Halskæder med perler, halskæder uden perler, store øreringe, små øreringe, guldarmbånd, sølvarmbånd og meget, meget mere. Hos Molly&My har vi et stort udvalg af flotte, unikke smykker til enhver smag. Udover at forhandle smykkebrands vi selv elsker, så har vi også vores eget smykkebrand hos Molly&My. Vi forsøger hele tiden at skabe nye smukke smykker, som kan bruges i alle anledninger.
Vi går meget op i smykker til kvinder

Smykker findes i alle afskygninger, farver og tyngder. Nogle smykker betyder meget, og andre smykker har du mest, fordi du godt kan lide det udtryk de har. Vi kender det selv! Om du er til sølvsmykker eller guldsmykker har vi det hos Molly&My. Vores store udvalg opdateres løbende, og vi er hele tiden på udkig efter nye populære smykkebrands. Vores eget smykkemærke, Mellow Moon, bære præg af tidsløse smykker, som forhåbentligt giver dig en skøn følelse, når du bærer dem.

Vis din kærlighed med et smykke

Et smykke er altid en god gave. Vi har en masse flotte smykker hos Molly&My, som egner sig perfekt som gave. Det kan for eksempel være et smykke til mor, mormor eller farmor. Vi har også et stort udvalg af smukke øreringe - både simple guldørering og sølvøreringe, men også flotte farverige øreringe med små motiver. Alle smykker fra Mellow Moon vil du modtage i en lille fin lyserød smykkeæske. En fin venindehalskæde er også altid en god idé!

Pas godt på dine smykker

Du ønsker dig naturligvis, at dit smykke skal holde sig smukt og intakt så længe som muligt. Derfor har vi herunder samlet en række gode råd til, hvordan du behandler dit smykke bedst:

  • Tag dit smykke af når du skal sove, når du bader og når du dyrker sport. Så undgår du den slitage fugt, sved og stød medfører.
  • Sørg for at dit smykke ikke kommer i kontakt med cremer, parfume, hårprodukter og rengøringsmidler. Særligt ædelsten kan være følsomme overfor de fedtstoffer og kemikalier, som er tilsat disse produkter.
  • Ædelsten skal behandles varsomt – de kan skades ved fald på et hårdt gulv eller ved kraftige stød.
  • Ringskinner kan forme sig efter din finger i brug – jo spinklere ringskinne jo mere kan den ændre form.
  • Armringe kan forme sig efter dit håndled i brug – jo spinklere armbånd jo mere kan det ændre form. 
  • Kæder er forholdsvis skrøbelige, og kan ikke holde til at blive trukket i. Uanset hvor godt de er lavet, er leddene små og spinkle. Et pludseligt træk kan få dem til at knække. Det kan være vanskeligt eller umuligt at reparere en halskæde pænt, som har været knækket.

Således holder du dit smykke smukt længere.

Opbevar dine smykker korrekt

Det er vigtigt, at du opbevarer din smykke godt og lækkert, når du ikke har dem på. Det vil være med til at forlænge smykkets levetid, og på den måde undgår du også at blive i tvivl om, hvor du har lagt dine øreringe... Hos Molly&My har vi fine smykkeskrin, som er perfekt til opbevaring af alle dine smykker.