Inspiration til tøj

Det kan være en udfordring at finde ud af, hvilken kjole der vil passe én bedst, eller hvilke bukser man skal have? Vi er sat i verden for at hjælpe dig med lige netop dette. Vi elsker at guide og inspirere dig til, hvordan du kan klæde dig - både i hverdagen, til fest eller når der bare skal slappes af. Hos Molly&My har vi tøj til enhver anledning!
Du skal føle dig godt tilpas

For os handler det om, at du først og fremmest skal føle dig godt tilpas i dit outfit. Dit outfit skal give dig energi, power og lyst til at vise dig frem. Du skal være glad i dit outfit! Der er mange forskellige måder, at føle sig tilpas på, og du skal finde frem til, hvad der gør dig godt tilpas. Måske vil du bare gerne se skarp ud, måske ønsker du en masse farver og mønstre, eller måske er det vigtigste for dig, at du kan bevæge dig i dit outfit, og at tøjet er strækbart og komfortabelt. 

Bedst af det hele er, når alle disse forskellige elementer kan kombineres. Hos Molly&My køber vi kun tøj ind. som vi selv vil gå i, og som vi ved er rart og behageligt. Det er vigtigt for os, at de produkter vi har ikke kun passer til én type krop, men at det ser godt ud på alle forskellige kvindekroppe

Livet er ikke perfekt, men dit outfit kan være det

… er et af vores yndlingscitater hos Molly&My. Det er nemlig så sandt, som det er sagt. Der er mange ting, du ikke selv kan kontrollere, men dit outfit - det bestemmer du selv, og det skal du udnytte. Hos os er det SEJT at klæde sig ekstra pænt på en normal arbejdsdag. Du kender sikkert følelsen, når du klæder dig på til fest eller andre store begivenheder. Du får en helt speciel følelse i kroppen, når dit outfit sidder lige i skabet. Så hvorfor ikke få den følelse hver dag?

Utraditionelle kombinationer kan være de bedste

På vores sociale medier viser dig hver dag tøjet i forskellige scenarier på forskellige kvindekroppe. Samtidig viser vi dig også en masse måder at style forskellige outfits på, og vi leder hele tiden efter forskellige måder, hvorpå du kan bruge den samme style. Samtidig viser også, hvordan små ændringer eller tilføjelser i dit outfit kan ændre hele udtrykket. Vi viser både hvordan du kan peppe hverdagstøj op, men også hvordan du kan tone fint tøj lidt ned, så det hele passer sammen. Hvis du har nogle gode styling-tips, så er du altid velkommen til at sende dem til os. Så kan vi videreformidle dem til alle de de skønne kvinder i vores community.

Husk at passe godt på dit tøj

På produktsiden til alle produkter viser vi vaskeanvisninger eller andre plejeråd. Denne information kan du ligeledes finde i produktet. Vi går op i dette, fordi vi ønsker, at dit tøj skal føles nyt og lækkert så længe som muligt. Selvom moden skifter hele tiden, så ser vi igen og igen, hvordan tøj kan blive ved med at være aktuelt, hvis man passer godt på det. Vi anbefaler derfor, at man altid følge vaske- og plejeanvisninger, så tøjet forbliver i god stand.