Returfragt

Sådan sender du nemt retur til MollyogMy.dk.

Det skal være nemt og smidigt at handle på nettet og ikke mindst returnere. Følg denne retur vejledning for en hurtig og sikker returnering af dine varer :-)

  1. Varerne sendes til: MollyogMy, Blytækkervej 22, 7000 Fredericia.
  2. Vedlæg den faktura du modtog med varerne og udfyld retursedlen bag på fakturaen. (vi refunderer altid pengene for varerne, så længe du sender dem tilbage, inden der er gået 14 dage fra du har modtaget din pakke og at varerne er i samme stand som da du modtog dem.)

Du kan med fordel købe returfragt gennem os til 39 kr., som er en forsikret pakke med track&trace. Returlabelen vil du modtage på mail efter købet. Derfor kræver det, at du selv har mulighed for at printe dit label.

Returfragt:  Tryk her

Vi behandler alt retur efter modtagelse her indenfor 2-5 hverdage efter modtagelse. Under sale og black friday mm. kan der være længere behandlingstid.

Pakken må ikke sendes retur uden omdeling/til pakkeshop eller lignende,
da vi ikke har mulighed for at hente den.
Varerne må ikke have tegn på slid, dufte eller andet. Du har altid 14 dages returret fra modtagelsen.

Alle produkter skal være i original emballage og med mærker på tøjet. Skotøjsæsker skal returneres sammen med skoene og skotøjsæsken skal være pakket ind i yderligere emballage og returlabel må ikke sættes direkte på æsken.

For vores salgs- og leveringsbestemmelser se nærmere her.

Ombytning

Hvis du ønsker at ombytte en vare, bedes du lægge en ny ordre på shoppen, da vi på den måde sikrer den nemmeste og hurtigste ekspedition af din nye vare.