Vi sender pakker afsted helt som normalt <3

Kære Jer :-)

Jeg håber alt er godt hjemme hos dig og dine nærmeste <3 Vi skal alle passe på hinanden og tage hensyn i denne situation.

Jeg vil blot lige lade dig vide, at vi stadig sender pakker helt som normalt her hos Molly&My.

Vi har naturligvis taget alle de forholdsregler vi som mindre virksomhed kan. Det vil sige, vi følger alle de råd som statsministeren melder ud og følger situationen nøje. Vi arbejder ikke tæt sammen, og arbejder i holdskift, så vi minimerer antallet af mennesker på vores mindre lokation. Indtil videre er der ingen tegn på at nogle af mine søde kollegaer er smittede.

Derudover har vi naturligvis håndsprit overalt, vi arbejder med handsker i alle funktioner, hvor det giver mening og gør dagligt flader og håndtag rene for at minimere smitterisikoen.

Vi opfordrer kraftigt til, at man ikke afhenter sin pakke hos os og at de kunder som har en pakke liggende beder os få den tilsendt <3 Vi har udenfor vores hoveddør opstillet en kasse, hvor man kan returnere sin pakke og hvis man fortsat ønsker at afhente sin pakke, vi vi ligge den herud efter aftale :-)

Vi har sat prisen ned til DAO hjemmelevering så du kan få din pakke hjem sikkert til døren uden at skulle ud i en pakkeshop efter den. Organisationen WHO har meldt ud at der ikke skulle være smitte risiko ved at modtage pakker - så her ingen grund til bekymring.

Jeg håber vi ses på shoppen <3

Kærlig hilsen

Luise og Team Molly&My