Om MollyogMy

Tak fordi du har valgt at besøge lige netop min webshop<3

Mit navn er Luise, og jeg er mor til den skønneste dreng Joakim på 6 år.

Jeg elsker mode og trends og finder selv stor inspiration til min guldklump Joakim på nettet, instagram og blogs. Jeg kigger meget gerne selv efter ting, der kan mikses, både billigere ting og dyrere ting. Jeg vil derfor gerne, at du hos MollyogMy.dk kan finde lækre danske mærker, basic vare og velkendte kvalitets mærker.

Jeg elsker gode fund såvel til Joakim, som til mig selv. Jeg ved, at vi kvinder i dag, som mig selv, har travlt. Der er job, hjem, børn og fritid, der skal gå op i en højere enhed. Netop derfor elsker jeg selv at handle på nettet, da det er nemt og lige til at gå til.  Jeg ønsker med MollyogMy.dk at give jer kvinder hjemme i stuerne nem adgang til design og mærker, og vi ønsker at give jer en oplevelse af at træde ind i en butik, hvor det er nemt og dejligt at handle. Jeg sørger derfor også for at jeres køb bliver sendt hurtigst muligt, da jeg også gerne selv vil have mine varer hurtigt, når jeg har handlet på nettet. Hos MollyogMy.dk bliver der pakket alle dage, og du modtager dine varer allersenest 3 dage efter køb, men ofte allerede dagen efter.

Jeg ønsker med MollyogMy.dk at give jer en personlig og hyggelig oplevelse og at du, når du modtager en pakke kan mærke, at den er pakket med omhu og med kærlighed for det jeg laver.

Hvis du har ønsker eller har ideer til brands, du synes, jeg mangler, er du velkommen til at sende os en mail.

Du kan læse meget mere om mine dejlige kollegaer nederst på siden.

Tak fordi du besøger MollyogMy.dk :-)

Med venlig hilsen

Luise