Hvem er vi?

Det er essentielt for os, at du føler dig tryg, når du handler hos Molly&My!

Derfor tænkte vi, at det måske kunne være rart for dig, at du kunne sætte ansigt på os?

Her er vi - hele flokken 

Luise
Luise
Marketing & SoMe
Luise
Marketing & SoMe

luise@mollyogmy.dk

Luise Luise er 36 og boss! Hun er den evige optimist og hendes store taknemmelige smil og høje grin, skaber tit en god stemning her på Molly&My

Luise har altid det store overblik. Hun er hurtig på fødderne og hurtig tænkende. Hendes ynglingssang er "Born to run" med "The Boss" og teksten beskriver hende så fint, for der er altid fart på søde Luise.

Luise elsker sit sommerhus på Fanø, sammen med hele hendes skønne familie. Luise har "næsten" to børn. Joakim på 10 og vores søde lille kontorhund Bailey. Joakim kalder i øvrigt sin mor for "øllebrød"

Luise er et energiboost med en stor ordenssans. Hun hader alt og alle der er højrøvede - altså undtagen en høj røv i jeans. Gerne nogle i lyserød fra Neo Noir eller Munthe.

Luise er Molly&My's ansigt udadtil, men bestemt også i kulissen, hvor hun har styr på alt - Tal, indkøb, markedsføring, lager og alle de ansatte.

Karina
Karina
Indkøbsansvarlig
Karina
Indkøbsansvarlig

karina@mollyogmy.dk

Karina Karina er 33 år og boss! Hun er mega jordnær, fremadtænkende og mega sjov. Hun har altid en kæk bemærkning. Karina hader opmærksomhed og får det næsten dårligt ved synet af et kamera, så det lader hun sin søster Luise om.

Karina elsker krystallen: Månesten (Lyt til din indre intuition), som passer så fint til hende og som hun bruger i sin hverdag i Molly&My. Hun har mange forskellige opgaver, især indenfor indkøb og optimering. Månestenen er også en livsgivende krystal, hvilket passer perfekt, da Karina venter en lille guldklump.

Karinas ynglingsfarve er lyserød (Ja - Det er rigtigt set... Både deres mor og de to søstre elsker lyserød. Måske fordi de er vokset op i et hjem med et lyserødt køkken?).

Karina er en sand power kvinde. Hendes store forbillede er Beyonce og hendes motto er: "Jeg har lige så mange timer i døgnet som Beyonce".

Ditte
Ditte
Lager
Ditte
Lager
Ditte Ditte er 38 år og er Molly og Myʼs aller første ansatte. Ditte har tre søde børn, som kalder hende ”Mussi”.

Ditte har totalt styr på forudbestillinger, opfyldninger, pakkebord og så tager hun sig kærligt af vores flexansatte.

Ditte elsker at danse til Rasmus Seebach, gerne i et smukt sæt fra Lollys Laundry.

Maybritt
Maybritt
Pre-order ansvarlig
Maybritt
Pre-order ansvarlig
Maybritt Maj-britt er 63 år, og er mormor med STORT M! Maj-britt er mor til Luise og Karina og hun har det skarpe overblik ude på lageret. Hun kan altid træde til og hjælpe uanset hvor det er nødvendigt.

Maj-britt nydr at hygge i lyserødt tøj fra Neo Noir. Hun elsker hygge med familien og chihuahua hundende. Når Ed sheeran synger ”Perfect” begynder hun næsten altid at græde.

Charlotte
Kundeserviceansvarlig
Charlotte
Kundeserviceansvarlig

mail@mollyogmy.dk

Charlotte er 48 år og det mest tålmodige menneske hos Molly og My. Hun tager sig godt af alle vores søde kunder, og derudover tager hun sig også kærligt af alle vores unge ”pakke-nisser”, som kommer her om eftermiddagen og pakker alle jeres ordre.

Charlotte elsker en god lang gåtur med sin hund – og en blandet playliste i ørerne. Hendes yndlingsfarve er en stor blå himmel! Charlotte har en smuk datter, som er sej til håndbold. Så for tiden går Charlotte meget op i håndbold, og ser alle hendes datters kampe.

Charlotte er meget engageret og omsorgsfuld, og hun er vores alle sammens curlingmor!

Maiken
Maiken
SoMe & kundeservice
Maiken
SoMe & kundeservice
Maiken Maiken er 41 år og bliver kaldt Dutte – Måske fordi hun tit har skøre dutter i håret?! Maiken har tre smukke børn, og hun elsker tøj, naturen, musik og sjovt hår.

Maiken er hende den heldige der hopper i de smukke nyheder først, og viser jer følgere på Instagram og Facebook det hele! Popcorn-hjernen kører altid på højtryk og Maiken pryder Molly og My med kreativitet.

Maiken kan ikke stå for en farverig kjole med sving i, gerne fra Black Colour. Eller et lækkert økologisk sæt fra Basic Apperel.

Sanela
Servicemedarbejder
Sanela
Servicemedarbejder
Sanela er 45 år og er vores søde pakke pige. Hun sørger også altid for, at køkkenet spiller. Vi er så heldige at se Sanelas søde smil 3 dage om ugen.

Sanela er fra Bosnien, men har boet i Danmark i 20 år. Hun er mor til 2 voksne børn. Hun elsker mindfullness og nyder dejlig musik, alt lige fra Opera til rap med Natasja.

Sanela elsker tøjet fra Liberté med alle de fine farver!

Jakob
Jakob
Daglig leder og IT
Jakob
Daglig leder og IT

jsr@mollyogmy.dk / +4560132626

Jakob Jakob er 30 år og er en super rolig og jordnær mand. Lige indtil det kommer til musik, for der er Jakob fuldstændig vild med heavy rock. Jakob står for alt med personale, it og udvikling

Jakob er altid en kæmpe hjælp for alle os (der er knap så skarpe til IT). Tøjdullerne – Hihi! – Så han er en travl mand!

Jakob elsker at alle dage hos Molly&My er forskellige, og har et stort ønske om at Molly og My fortsat vil have en masse glade og tilfredse kunder, og at vi bliver ved med at vokse og udvikle os sammen.

Søde pakke piger/drenge:
Vores søde blæksprutter🦑
Vores søde blæksprutter🦑
Søde pakke piger/drenge:

Udover vores faste medarbejdere, har vi også en fantastisk gruppe af unge mennesker, som hjælper os i dagligdagen på mange forskellige områder i virksomheden. Det kan bl.a. være med at skrive søde hilsner til kunderne, plukke en ordre eller at pakke returpakker op.