Mærkedage hos Molly&My

Hvem elsker ikke et godt tilbud? Vi gør i hvert fald, og derfor vil vi også gerne give jer gode tilbud her hos Molly&My! 

Black Friday hos Molly&My 

Ikke nok med Black Friday, så holder vi også Black Week hos Molly&My. Vi afholder altså en hel uges SHOP-AMOK-FEST! I plejer at elske det, og vi plejer at løbe rigtig stærkt. Under hele ugen sidder vores kundeservice klar til at guide dig igennem alle de VILDE tilbud.

Et lille tip: vi plejer at tyvstarte lidt, så tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her, hvis du gerne vil have tidligere adgang til de lækre tilbud.

Som sagt løber vi rigtig stærkt i denne uge, og du kan derfor forvente lidt længere leveringstid end normalt. Der kan også være længere svartid på mail og telefon, men vi gør alt for at nå det hele!

Vi tager i denne vilde uge forbehold for prisfejl, udsolgte varer og eventuelle lagerfejl. Vi synes selv, at det er mega træls, hvis det sker, og vi lover, at vi hurtigt finder en løsning!

OBS: Du kan ikke kombinere rabatkoder eller fri-fragt-koder med de vilde tilbud. 

Find blandt andet:

… og meget, meget mere. 

Hvad er Black Friday? 

Black Friday en tradition, som stammer fra USA. Siden 2005 har det været årets største shoppedag i USA, og siden 2013 har Black Friday også været en STOR shoppedag i Danmark. 

Hvornår er det Black Friday?

Eftersom at Black Friday ikke falder samme dato hvert år, så har vi her lavet en lille oversigt, så du kan være klar til den store shoppefest:

  • Black Friday er i år 2023 fredag d. 24. november 
  • Black Friday er i år 2024 fredag d. 29 november 
  • Black Friday er i år 2025 fredag d. 28 november 

Cyber Monday hos Molly&My

I forlængelse af Black Week og Friday afslutter vi hele festen med at afholde Cyber Monday her hos Molly&My. Vi plejer at tilføje endnu flere vilde tilbud, og samtidig har du en sidste mulighed for at fange de vilde tilbud fra Black Week. Husk at du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og få alle informationer om Cyber Monday hos Molly&My direkte i din indbakke. 

Singles Day hos Molly&My 

Singles Day er et kinesisk fænomen, og vi har hos Molly&My set en stor stigning på Singles Day de seneste år. Vi elsker konceptet, og vil altid gerne hjælpe jer med at selvforkæle <3
Husk at tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af Singles Day hos Molly&My. 

Januarudsalg hos Molly&My

Vi tyvstarter vores Januarudsalg, som typisk allerede starter lige efter jul. Her kan du altså fange alt fra kjoler, støvler, interiør, jakker og meget andet til VILDE priser. Vi har tit set, at nogle fanger næste års vinterjakke for eksempel, og dermed sparer en masse penge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her, og hold dig opdateret på årets Januarudsalg. 

Midseason Sale hos Molly&My

To gange om året afholder vi vilde Midseason Sales. Der ligger ét i foråret og ét i efteråret. Her har du altså mulighed for at fange sæsonens varer på falderebet til en SKARP pris.
Det er specielt under Midseason Sales, at du kan fange sæsonaktuelle varer til helt vildt billige penge, og dermed kan den vare du kupper altså bruges med det samme.