Inspiration til indretning

Vi er ikke indretningsarkitekter, men vi vil da hjertens gerne give dig nogle god råd. Da vi i sin tid begyndte at have indretningsartikler hos Molly&My, var det med ønsket om at kunne tilbyde jer alle de ting, som gør hjemmet lidt mere lækkert og lidt mere hyggeligt. Vi udvider stadig vores sortiment hele tiden, men det allerede nu muligt at finde alt fra duftlys til julepynt hos Molly&My.
Skab en spa-oplevelse i hjemmet

Blandt vores populære mærker til hjemmet har vi blandt andet Meraki. Blandt Merakis store udvalg af lækre produkter finder du både sæber, skønhedsprodukter, tilbehør, duftpinde og meget mere. Alt sammen noget, som kan gøre indretningen på dit badeværelse lækker, frisk og give en følelse af spa. De skønne produkter fra blandt andet Meraki kan også bruges i andre rum i hjemmet. Hos Molly&My har vi også et stort udvalg af tilbehør til køkkenet.

Spice dit indretning op med lækre krydderier

‘Hvordan skal jeg lige gøre det?’ tænker du måske. Jo, der har vi et godt bud! Vi har i flere år solgt rigtig mange krydderier fra Nicolas Vahe, og de bliver ved med at være blandt jeres favoritter. Det vi også selv elsker ved de mange krydderier er, at de er pæne at have stående fremme. Noget som måske før var noget du gemte i dit køkkenskab, kan nu være en lille indretningsartikel og skabe et andet udtryk i dit køkken.

Levende lys og flotte lysestager

Er der noget, som kan skabe en hyggelig stemning i hjemmet, så er det levende lys. Hos Molly&My har vi et stort udvalg af stearinlys i forskellige farver og udformninger. Vi elsker selv den stemning levende lys skaber, og endnu bedre er, hvis de også er pæne at kigge på, når de ikke er tændte. Vi har ligeledes et stort udvalg af flotte lysestager i forskellige materialer og højder. Hold øje med vores indretningskategori, hvor vi hele tiden tilføjer nye lækre varer.

Dekorér dit hjem og skab din egen stil

Vi har en hel masse fine ting, som du kan dekorere dit hjem med. Dekorationer i hjemmet er med til, at du kan sætte dit eget præg, så dit hjem bliver endnu personligt. Vi har en masse dekorationer, som kan bruges hele året rundt, og som passer ind i flere rum. Vi har ligeledes et stort udvalg af julepynt, og vi tilføjer en masse fint julepynt hvert år. Vi stræber efter at have julepynt til forudbestilling i god tid hvert år, så du kan anskaffe dig dit julepynt fra Maileg, Speedtsberg og andre lækre brands i god tid, så du er klar til at pynte dit hjem fint op til jul.