Molly&Mys historie

2015: Idé bliver til virkelighed 

Tidligt på sommeren 2015 tog min søster og jeg de første spæde skridt imod dét, som i dag er Molly&My. Vi testede blandt andet shopsystemer, kontaktede leverandører, købte vareprøver hjem og arbejdede på, hvordan vores udtryk skulle være. 

2016: På med arbejdshandskerne 

Vi får de første ordrer, lærer mere og mere om branchen og får også den første ‘rigtige’ medarbejder. Vi startede i Karinas garage på 50 m2, men endte med at måtte rykke ud forholdsvist hurtigt. I 2016 når vi at flytte hele to gange.

2017: Kvindetøj på Molly&My 

Vi startede med et sortiment bestående af børnetøj. I 2017 tog vi for første gang skridtet, og udvidede med et lille sortiment til kvinder. De viste sig, at blive en stor succes. Året bestod derfor af at udvide sortimentet til både kvinder og børn. Vi fik flere ansatte, som blandt andet hjalp med kundeservice og lageropgaver. Det hele var stadig meget ustruktureret :) 

2018: En stejl vækstkurve 

For første gang gik det for alvor op for os, at vi havde fat i noget her. Derfor lagde vi meget tid i at definere hvad det var Molly&My kunne, og hvad vi gerne ville, at Molly&My skulle kunne i fremtiden. Det var essentielt for, at vi kunne ansætte mennesker, som også kunne hjælpe og inspirere alle de skønne kunder som kom til. 

2019: En ‘rigtig’ virksomhed 

Karina og jeg måtte slippe flere og flere opgaver, selvom det som iværksætter kan være lidt af en udfordring :D Heldigvis fandt vi flere dygtige folk, som varetog deres opgaver endnu bedre end vi selv kunne. Nu kunne vi arbejde videre med at udvikle Molly&My, og samtidig lancerede vi vores første own-brand; Mellow Moon. 

2020: Speederen i bund 

Selvom 2020 var tænkt som et år, hvor vi skulle strømline og optimere processer, så blev det år, hvor vi løb så hurtigt vi overhovedet kunne. Da Corona kom eksploderede online-handlen, og vi gjorde alt hvad vi kunne for at følge med. Vi udvidede samtidig sortimentet med boligtilbehør, og lancerede en ny version af hjemmesiden. 

2021: Lige pludseligt var vi 100 

Væksten fortsatte og lige pludseligt var vi over 100 seje mennesker, som hver især arbejdede sammen for, at vores kunder fortsat kunne handle deres tøj, sko og tilbehør hos Molly&My og samtidig fik en rigtig god oplevelse. Vores lager var fyldt til randen, og vi vidste godt, at vi skulle flytte endnu engang.

2022: Vi vil ikke gå på kompromis 

Vi startede 2022 ud med at flytte til endnu større lokaler. Her kunne vi for alvor optimere vores lagerprocesser, så alle de lækre pakker kunne komme endnu hurtigere ud til kunderne. Samtidig begyndte vi arbejdet på, at brede Molly&My yderligere ud i verden uden at gå på kompromis med dén kundeservice, som i vores øjne betyder alt!