Historien om MollyogMy

Vores historie hos MollyogMy

2015:

Tidligt på sommeren 2015 tager vi (Luise og Karina, som er søskende) de første spæde skridt til MollyogMy. Flere shops blev testet, leverandører blev kontaktet, varer blev købt hjem og arbejdet på siden begyndte.

Allerede i efteråret 2015 kunne vi se, at vi skulle bruge flere hænder og ved et tilfælde falder snakken en dag med Luises veninde Maria på shoppen, og kort tid efter er Maria også blevet medejer. På dette tidspunkt har vi alle 3 fuldtidsjob ved siden af.

2016

I 2016 går det derudad og vi flytter lager hele 2 gange og får vores første ”rigtige” medarbejder, som hurtigt bliver efterfulgt af en medarbejder mere, samt 6 unge til lageret. De unge pakker jeres pakker fint ind, efter vores medarbejdere på lageret har samlet dem.

Flere mærker kommer til bl.a. Petit by Sofie Schnoor, Mini Rodini og MarMar.

2017

Foråret 2017 starter igen med endnu en flytning til 322 kvm og endnu flere ansættelser af både personale til kundeservice, samt unge til at pakke. Vi har også igen udvidet med mærker som Angulus, Petit Bateau og Neo Noir til kvinder.

I 2017 har vi fokus på at udvide vores kvindeafdeling med lækkert tøj, samt få endnu flere lækre mærker til efteråret til børn så som: Ver de Terre, PopupShop, Minimalisma mfl. Vi kæmper hårdt, når der er et mærke, vi gerne vil have, og vi er sikre på, at det nok skal lykkedes os, at få endnu flere lækre mærker til jer på shoppen i 2017 og 2018.

Tusind tak fordi du læser med og er med til at gøre MollyogMy til, hvad det er i dag.

I kan læse endnu mere om MollyogMy.dk og hvordan vi startede lige her!

Kærlig hilsen

Luise og hele teamet bag MollyogMy