SUMMER SALE

Så er det tid til Sommer Udsalg, hvad er bedre end når ungerne sidder i sandkassen, man lufter stængerne i den danske sol og så lige score en masse gode udsalgsvare.

MollyogMy har lige nu 27 sider med tilbud.. Ja du læste rigtigt! 27 SIDER!

Jeg vil dog lige vise nogle af mine favoritter af tilbud, til små som store, piger som drenge og ikke mindst til mor og børneværelset, så læs endelig med og se hvad mine favoritter er. 

.. Pssst.. Forresten, så kan I spare op til 50%!!

Hvad er Summer Sale uden badetøj? Der er masser af forskellige lækre styles, at komme efter i kategorierne badedragter, badebukser osv. Både til de store og de små.

Man kan da næsten ikke undgå at putte lidt Marmar i ens kurv, vel? 
Så selvfølgelig er der også et stort udvalg her med mange penge at spare.

Hvorfor er det lige at jeg ikke har en dreng? Se lige disse fine dragter, og med de sødeste begynder sko til, man kan næsten forestille sig blenumsen i dragten og de spæde ny skridt i de fineste begyndersko.

Se lige her, de fineste styles til de pænere kommende sommeraftner, nogle lækre shorts med en afslappet men pæn skjorte til.. Det er lige mig!

Selvfølgelig som lovet, lidt lækkert til mor! HapsHaps .. Nu behøver man ikke bruge undskyldningen " så lever jeg bare af havregrød resten af måneden " Da ikke med de penge man kan spare her!

SELVFØLGELIG.. Kan man også shoppe lidt praktisk når nu der er Summer Sale, det er med at gøre ungernes garderober klar til efteråret, så det har MollyogMy da også sørget for at vi sparer penge på. Se bare her nedenunder, både regntøj, gummistøvler og termotøj findes i kategorien.

Jeg håber I har fået noget inspiration, der er masser af lækre mærker, over 1000 forskellige produkter og bare skønne procenter at spare.

Rigtig glædelig Sommer og tak fordi I læste med.

Daniella Flindt.