Sommer, sol & sandaler.

 

Så er det snart den tid på året, hvor vi igen rammes af de dryppende sodavandsis, solcreme på næsetippen og fødderne i vandkanten. 

Det er tid til sommer, vi skal væk med det varme tøj og frem med de luftige kjoler, de smarte short og ikke mindst sandalerne. 

Jeg har samlet lidt ideer til sommerens sandaler, som kan fås inde hos MollyogMy. Så skub solbrillerne op i panden og læs med hvis du har brug for lidt inspiration til ungerne. 

Et tip er jo først og fremmest, at MollyogMy har fået fine Kollektionsprøver i sandaler hjem fra Angulus & PomPom, men I skal skynde jer, for der er begrænsede farver og størrelser tilbage. - Men der kan virkelig godt spares nogle penge. 
Der kan faktisk spares op til 60% på Angulus & PomPom sandaler.

Der er selvfølgelig også andre mærker såsom ENFANT.
Lækker og blød sandal fra danske EN FANT i læder i den lækreste  farve. Sandalen har velcro lukning og god støtte til barnefoden. Sandalen er blød og behagelig at have på og gnaver ikke nogle steder. Perfekt til de små fødder.
Vi må da bestemt heller ikke glemme os mødre.. For der er altså også en masse lækkert derinde til os - pssstt **Der er også procenter at spare**