Mor har stil.

Vi kender vel alle mødre det, at vi ofte prioriterer vores ungers påklædning mere end os selv, de skal altid have pænt tøj på, det må gerne være nyt og sidder der et lækkert mærke i nakken så de følger moden, så gør det da bestemt heller ingen ting.

I en lang periode glemte jeg virkelig mig selv, men det skulle altså være slut, jeg ville shoppe igen! Mit skab skulle fornyes, det skulle være svært at vælge fordi der skulle hænge lækre ting derinde, sådan noget tager tid! Men nu er jeg rigtig glad når jeg kigger ind i mit skab, der hænger hverken dyre ting eller vilde mærker.. Men der hænger ting som jeg er vild med!

Jeg har gjort mig et nyt kendskab af et mærke som hedder Neo Noir, jeg er helt vild med det! Det er virkelig lige min stil, jeg har ofte siddet og små savlet lidt over deres ting, og endelig røg der en nederdel derfra med hjem sammen med en bestilling til pigerne.

 Her kan I se en masse billeder af nederdelen - Jeg vil under disse billeder også sætte nogle af mine favoritter ind fra Neo Noir som MollyogMy fører.

Se lige de flæser - Er den ikke bare lækker? 
Jeg er virkelig fan! Den har sådan et lækkert elastikstykke som sidder på maven og hofterne, det er virkelig rart.
Har både haft den på, på en helt almindelig søndag med et par klipklapper og en basic tshirt, men også med en blondebodystocking og ruskindsjakke på - Det virkelig lækkert at have et stykke tøj som bare kan passe til så meget!
Den koster kun 299 ,- 

Her er også nogle af mine andre favoritter fra Neo Noir som I kan finde hos MollyogMy.
Tryk på billederne, for at komme direkte til produktet.
Neo Noir - Carin Nederdel - Nude
299,95 kr - Den findes nemlig også i denne lækre Nude farve.

Neo Noir - Margot Flower Dress - Flower Navy 499,95 kr

Neo Noir - Neith Lace Jumpsuit - Sort 699,95 kr

 Disse tre er klart nogle af dem jeg er helt vild med - Har I lyst til at se mere, så kan I trykke på MollyogMy Logoet lige her nedeunder og se hele udvalget af Neo Noir.