Eftersjakker til kvinder :-)

Efterårsjakker til kvinder!

Efteråret har officielt meldt sin ankomst, hvilket er en perfekt anledning til udskiftning i garderoben. Sommertøjet bliver gemt bagerst i skabet, mens de lækre strikbluser, skindbukser, store tørklæder og varme jakker får lov at komme forrest igen - (ENDELIG... er vi nogle, der siger ;-)) Jeg har personligt glædet mig rigtig meget, til at kunne begynde at bruge mit "hyggetøj" igen - især store strikbluser!

Det er tid til at skifte den lette cardigan ud, og er du på udkig efter en ny frakke til efteråret, så læs med her; vi viser dig nemlig nogle af vores favoritter :-)

 

 

Fake Fur

Fake fur er kommet for at blive! De var mega populære sidste år, og er det igen denne sæson. De blender nemt ind i alle garderober og er anvendelige både til hverdag og til festlige lejligheder. Derfor har vi også udvalgt en masse af dem, til shoppen :-) Blandt andet denne populære korte model fra Neo Noir, som vi har i flere farver. Jakken koster 999 kroner, og findes også i en længere model til 1199 kroner.

 

 

Termojakken

Termojakken er den perfekte overgangsjakke inden det bliver alt for koldt. Den er perfekt til at skabe et sporty look, god til at nedtone en kjole – og perfekt som ”kørejakke”, da den ofte er lidt oversize og nem lige at kaste over sig.I år har vi købt rigtig mange lækre termojakker (og dragter ... og bukser) hjem fra Global Funk! Sååå fede, og virkelig hurtigt udsolgt første gang vi fik dem hjem ;-) Men vi har heldigvis fået fyldt op af lageret et par gange, så vi har stadig mange forskellige! De korte modeller koster 499,95 kroner mens de lange koster 599,95 kroner :-)

 

 

 

DUNJAKKEN

En dunjakke kan bruges sæson efter sæson og tillader, at du leger lidt mere med dit tilbehør og skifter dét ud, som du ønsker. Dette er ofte en lidt billigere løsning end at skifte jakke ved hver sæson, hvert år. En dunjakke kan være lige varm nok her i starten af efteråret – men vi bliver altid chokeret år efter år, over hvor hurtigt de fede dunjakker er udsolgte, og vi har derfor valgt også at vise jer lidt af dem.

Begge modeller er fra Ver de Terre og koster 3500 kroner.

Jeg er selv helt vild med disse funktionelle jakker, som både er vindtættet og vandafvisende. De er enormt praktiske med et liv med børn :-) Både på gå turen, på legepladsen, på vej i skole og meget meget mere. Jeg bruger speciel meget min på Fanø, hvor det altid blæser hihi ;-)

I år er jeg virkelig varm på den nye farve VER DE TERRE har lavet......JA det er den flotte BEAR jeg taler om! OG jeg kan også få den til Joakim, så vi kommer til at matche ;-)

Modellen som hedder eskimo er denne på billedet og er lidt tykkere og mere vandafvisende end den list tyndere featherlight, som dog også er en super suiper lækker jakke. Da jeg er lidt af en frossen pind skal jeg dog helt sikkert have eskimo modellen.

(* Den ægte pels på hætten er certificeret af Saga Fur).

 

 

 

 

FRAKKEN

 

En coat/frakke er et must-have og fast inventar i garderoben. Den er god til at holde os varm, samtidig med at den er perfekt til at fuldende vores outfits.

Der findes mange forskellige frakker - men vi har valgt at gå efter de cool, klassisk modeller, som passer til det hele, og som kan være din bedste ven til alle outfits ;-)

Den ternede frakke jeg har på her, er fra Gestuz og koster 2999 kroner.

Jeg har kun købt frakker til MollyogMy, som jeg selv synes er lækre og selv kunne finde på at købe ;-) Der er også mange forskellige pris klasser, fra de fine jakker fra mbyM til jakkerne fra Gestuz og Notes du Nord, som ligger i den højere ende af pris skalaen.

Hver især synes jeg er de fine og er lige min stil :-)

Håber du kan finde noget på shoppen som du kan lide.

 

 

 

 

 

 

 

Håber du kan lide, hvad du ser :-)

Jeg er her snart igen med et nyt indlæg.

Kærlig hilsen

Luise <3