Blogindlæg fra Rosemille


 
Findes der en bedre følelse end den man får når der er en pakke klar til afhentning? Måske... men det er i hvert fald en helt fantastisk følelse!  Især når det er fra en lækker shop, med de fineste ting til de små. Jeg vil ikke sige at jeg er shopaholic, men jeg elsker virkeligt at hygge mig med at klikke nye ting hjem til pigerne, og går spændt og venter på at pakken kan hentes.
 
Her er hvad min seneste pakke fra Molly og My indeholdte; lidt af mine favoritter blandt alle de fine ting på shoppen:
 

 
Marmar Copenhagen er bare tøj som man aldrig går galt i byen med. Kvaliteten på den populære leopard serie er helt fantastisk og næsten ikke til at slide op. Og så er det vigtigst af alt virkeligt blødt og lækkert. Jeg er vild med blonde kraven på Bibbi body'en, og har efterhånden haft disse sæt i alle størrelser og farver.
 
Jeg er generelt meget til basic og enkelt tøj, og kan godt li' den "ro" der er på et outfit med matchende leggings og bodystocking eller LS T-shirt. Sættet her bruger jeg også tit som "mix and match" til mine tvillingepiger, så én har body' og den anden leggings på - typisk sat sammen med Marmar's ensfarvede Modal serie.
 

 
Et nyt mærke som jeg er blevet ret vild med er MiniPop.
Tøjet er mindst ligeså blødt som Marmar, og til fornuftige priser. Specielt de smørbløde strømper har fået en fast plads i pigernes klædeskab. Igen er det det enkle men fine design jeg er faldet for. Smukke nuancer og fint hulmønster i stoffet. Nemt at kombinere med alt andet vi har i skabet, og så kan jeg bare ret godt li' at give dem noget på som man næsten ikke kan lade være med at røre ved. Det er virkeligt bare SÅ blødt, også efter mange vaske.
 

 
Selvom jeg mest er til det enkle look, må der også gerne komme lidt pynt på engang imellem. 
Jeg var ikke et sekund i tvivl om at de fine Fluffy Strutskørter fra L'ours Noir ville hitte hos pigerne, og de bliver ganske rigtigt også taget ud af skabet nærmest hver dag. 
Tanken var egentligt at de bare skulle bruge dem på danseskolen, men man er vel en prinsesse!
189,95 er virkelig en fin pris! Tror vi må have dem i en farve mere på et tidspunkt.
 

 
Her til efterår og vinter tænkte jeg at denne fine kjole fra Enfant ville være super god. 
Lækker tyk kvalitet, som er fin sammen med et par uld strømpebukser.
 

En af de ting jeg godt kan li' hos Molly og My, er at de giver tvillingerabat. 
Det kan hurtigt blive en stor udskrivning selvom det "bare lige" er lidt strømper og basic's man skal købe, når der skal 2 stk. af alting.
 

 
Mange har spurgt mig om Rose og Kamille ALTID har det samme tøj på.
Nej, det har de ikke altid! Men jeg synes faktisk at det er lidt sødt, når de nu er så forskellige. 
 
Inden de blev født var min holdning at de ikke skulle være "sådan en slags" tvillinger som altid havde det samme tøj på. Det ændrede jeg ret hurtigt holdning til, både fordi jeg åbenbart alligevel synes det er sødt, men også af rent praktiske årsager. 
Det er ganske enkelt nemmest at tage stilling til ét outfit, og så er det det de har på. Samtidigt undgår vi også at de bliver uvenner over hvem som skal have hvilket på. 
 
Pigerne har endnu ikke den helt store holdning til hvad de har på, udover at de gerne vil være ens. 
Min mand synes det er super nemt, og jeg slipper for konflikter i mit hoved om at de 2 forskellige outfits de ellers skal have på gerne må passe lidt sammen.
De har dog ind imellem forskelligt tøj f.eks nattøj eller i dagplejen. Men jeg har bare fundet ud af at de ting vi kun har én af ikke bliver brugt ret tit, og så indrettet min shopping efter det. 
Vi må se hvordan det bliver fremadrettet,  det er ikke sådan at jeg har et behov for at de bare skal havde det samme på - men lige nu er det det som fungerer for os.
 
Læs mere om vores lille familie og få inspiration indenfor bl.a. KIDSFASHION,  NORDIC HOME og KIDSROOM DECOR på www.rosemille.dk. 
 
xXx Kristina
 
 
En glad Molly og My kunde.