Guide – Sådan lægger du en let og naturlig sommer makeup

Sommeren er lige om hjørnet, og det betyder at huden endelig får den lækre og naturlige glød, som vi alle går og venter på! Det er netop også om sommeren vi kan lade huden ånde med en let og naturlig sommer makeup, uden en masse produkter. Gå sommeren i møde med vores guide til en naturlig sommer makeup, og lad din hud ånde, med en masse glød og friskhed!

Step 1: Beskyt din hud med en god solcreme

Der er intet vigtigere i jagten på den perfekte sommer makeup, end en lækker solcreme under din makeup. Er du, ligesom mig, en der ikke ønsker at bruge alt for mange produkter eller tid på din makeup, kan du med fordel vælge en ansigtscreme med solfaktor i. Hvis du gerne vil dække dig helt ind, findes der en masse lækre solcremer specielt til ansigtet, som ikke giver samme fedtet fornemmelse, vi kan blive mødt af med solcreme til kroppen. Begge former for beskyttelse finder du på shoppen, fra lækre mærker som Oskia og Meraki.

 

Step 2: Smuk hud uden foundation

Det er vigtigt at lade din hud ånde, og netop om sommeren har din hud en naturlig og lækker glød fra solen, som gør at du nemt kan lade din foundation ligge i makeuppungen til de kolde måneder. Hvis du stadig ønsker at jævne din ansigtskulør ud, kan du med fordel vælge en BB-creme, concealer eller creme med let dækning. Hos Molly&My finder du en lækker 3 i 1 dagcreme fra Rosalique, som er perfekt til netop dette. Her får du en creme med let dækning, der tilpasser sig din hudtone, og giver en ensartet finish.

 

Step 3: Giv din hud lidt ekstra glød med blush

Der er intet mere sommerligt end en lækker glød og en lidt solbrændt næse og kinder. Dit ansigt vil helt naturligt få en ekstra glød, men du kan med fordel benytte dig af lidt blush og bronzer, for at give lidt ekstra til sommerlooket. Alt efter hvilken tone hud du har, anbefaler vi at du kigger efter lyse farver som fersken eller pink når du vælger din blush, for at give dit ansigt en ekstra sommerglød.

 

Step 4: Hold på makeuppen med lidt concealer

Det kan være svært at få makeuppen til at holde i varmen, og specielt øjenskygge har det med at smelte lidt væk i den bagende sol. En concealer er perfekt til at slippe af med de mørke render under øjet, og hvis du bruger lidt på øjenlåget også, kan det hjælpe med at din øjenskygge holder bedre! Hos os finder du med sikkerhed en concealer der passer din hudtone fra de skønne mærker, Sandstone og bareMinerals.

 

Step 5: Lækre vipper med en vandfast mascara

Ved at holde dig til en vandfast mascara om sommeren, undgår du at skulle tænke over at tvære det ud i varmen eller på en tur til stranden. Det vigtigste ved et sommerlook er at holde det enkelt og let, og dette kan du nemt opnå, selvom du benytter mascara. Ved at undlade at putte mascara på dine nederste vipper, opnår du mere naturligt og let look, perfekt til sommer!

 

Step 6: Skift læbestiften ud med en lipgloss

Mange af os har nok allerede prøvet at hive en læbepomade eller læbestift op af tasken en varm sommerdag, og er højest sandsynligt også blevet mødt af en smeltet udgave. Gå i stedet for med en lipgloss til dit sommerlook for et let og shiny sommerlook. Hos os finder du et kæmpe udvalg af lækre lipgloss i et hav af farver.