Følg de nyeste trends – sådan klæder du dig på med et lækkert jakkesæt

Er du på udkig efter et enkelt jakkesæt til hverdagen? Ellers måske et farverigt jakkesæt til et af årets mange begivenheder? Jakkesæt til kvinder har helt sikkert været et af de helt store trends på det seneste, og helt sikkert også en trend, som er kommet for at blive langt ud i fremtiden. Et jakkesæt er til os kvinder, der elsker et stilrent, selvsikkert og klassisk look, og kan have et væld af forskellige udtryk, alt efter hvilken stil du går efter. Er du også faldet pladask for trenden med jakkesæt? Så se med her hvordan du fremadrettet kan indtage hverdagen og festerne, med de smarte jakkesæt du finder her hos os.


Mød hverdagen med stil – jakkesæt i en rimelig prisklasse

Er du på udkig efter et jakkesæt som du kan benytte dig af i hverdagen, enten på arbejde eller de mange andre gøremål? Der findes en del jakkesæt derude, i en prisklasse hvor de fleste kan være med, og som er perfekte til at smide på i hverdagen. Elsker du det klassiske look, kan du evt. tage et kig på et af de mange jakkesæt fra Noella. Disse jakkesæt kommer igen hvert år, i nye farver og samme klassiske lækre fit. Disse jakkesæt er derfor også perfekte til dig, der elsker at mikse og matche farver, da de sagtens kan bruges på kryds og tværs af hinanden.

Det oversize look er i alle former for beklædning blevet en helt stor trend på det seneste, og her er jakkesæt ingen undtagelse. En oversize blazer, og et par lækre habitbukser, er det perfekte casual hverdags outfit. Her kan du evt. smide en t-shirt eller sweatshirt indenunder, for at give looket et endnu mere afslappet udtryk. En oversize blazer i en fornuftig prisklasse er til at finde under mærkerne PiecesNoellaICHISisters Point og mange flere.

Jakkesæt til festlige begivenheder – hvad skal du vælge?

JA TAK! Det er hver vi har at sige om jakkesæt til festlige begivenheder. Vi er alle helt enige om at man aldrig går galt i byen med en kjole, men er du ikke kjole-typen, er et jakkesæt det perfekte alternativ, om end du søger et feminint, stilrent eller cool look.

Det feminine jakkesæt er perfekt til dig der har et bryllup eller date night med kæresten. Her kan et figursyet jakkesæt i nedtonede farver give et stilrent og klassisk look. Når du går efter et klassisk og feminint look, kan et enkelt jakkesæt sagtens stå for sig selv. Ønsker du at pifte det lidt op, kan du eventuelt style det med enkelte smykker og et par stiletter.

Et andet alternativ til de festlige begivenheder er et farverigt eller mønstret jakkesæt. Tag til fest med et lækkert farverigt jakkesæt fra Co’ couture, eller bliv festens midtpunkt med et af de mønstrede jakkesæt fra Cras. Farverige jakkesæt skaber festlig stemning og glæde i rummet, og kan give en masse liv med et par fede sneakers eller stiletter, og fede smykker.

Sådan passer du på dit nye jakkesæt

Uanset om du har klikket et dyrt eller lidt billigere jakkesæt hjem, er det vigtigt at behandle det på den rigtige måde, så du er sikker på at kunne trække i det om og om igen.

Ikke alle jakkesæt kan tåle at komme en tur i vaskemaskinen, og derfor er det vigtigt at kigge ekstra godt på vaskeanvisningen i tøjet, inden du vasker det. De fleste jakkesæt vil kunne tåle en omgang skånevask, men er du bange for at smide jakkesættet i vaskemaskinen kan du med fordel vaske sættet i hånden. Er du bange for at ødelægge dit nye skræddersyet jakkesæt, kan det være en fordel at sende det til rens, da det her vil blive behandlet meget skånsomt. I de fleste tilfælde kan det være tilstrækkeligt at hænge dit jakkesæt til luftning, hvis ikke det er fordi der er synlige pletter på tøjet. Den friske luft og fugtighed er med til at fjerne eventuel lugt, og gør dit jakkesæt frisk og lækkert at have på igen.

Når dit jakkesæt er vasket, er det VIGTIGT at få hængt det pænt op på en bøjle, så jakken kan holde sin form, og bukserne sine folder.

Hos Molly&My finder du et kæmpe udvalg af lækre jakkesæt i tidens trends, og klassiske jakkesæt som kan bruges sæson efter sæson. Hop ind og tjek vores store kategori ud, med jakkesæt til kvinder.