Bliv klædt på til enhver lejlighed med kjolerne fra Neo Noir

En beklædning vi hos Molly&My ALDRIG bliver trætte af er kjoler. Ifølge os kan kjoler bruges året rundt, hver dag, alle dage. Med Neo Noir’s kæmpe udvalg af kjoler i alle længder, former og farver, har det aldrig været nemmere at finde en kjole, som passer perfekt til enhver anledning! Leder du efter den perfekte kjole til garderoben? Så læs endelig videre! Du får her vores yndlings kjoler fra Neo Noir, som du helt sikkert vil få brug for i løbet af året.

Hverdagskjoler fra Neo Noir

Guilty – Hvis det skulle være gået din næse forbi, ja så er vi hos Molly&My, som tidligere nævnt, en sucker for kjoler - om vi snakker mandag morgen på kontoret, eller fredag aften på dansegulvet. En kjole er perfekt til de travle hverdage, og kræver ikke den helt store omtanke, når det skal gå hurtigt om morgen. Med Neo Noir finder du både skjortekjoler og jerseykjoler, som begge er et perfekt valg til hverdagen. Hvor skjortekjolen giver et klassisk og casual look, giver jerseykjolen et praktisk og behageligt fit, med dets bløde og ofte strækbare stof. Om sommeren kan kjolerne sagtens stå alene med et par fede sneakers, og smider du er par lækre leggings indenunder og topper af med en strik og et par støvler, kan kjolerne sagtens bruges i de lidt koldere måneder. Whats not to like?

(Taske: Noella, Støvler: Phenumb Copenhagen, Sneakers: Arkk Copenhagen)

Bliv festklar med kjoler fra Neo Noir

Året byder altid på festlige begivenheder, om det er kjoler til bryllup, festkjoler, fødselsdage eller blot en tur i byen, og Neo Noir klæder dig på til hver og en af dem. Med Neo Noir finder du både elegante satin kjoler, smukke blonde kjoler, farverige og mønstrede kjoler. Kombinér et af de mange muligheder med et par smukke stiletter fra Copenhagen Shoes, og smykker fra et af vores mange smykkebrands. – Du er nu klar til at give den MAKS gas!

(Taske: Noella, Stiletter: Copenhagen Shoes, Smykker: Enamel)

Hvide kjoler  - De perfekte konfirmations- og studenterkjoler

Man går aldrig galt i byen med en af de mange hvide kjoler fra Neo Noir. Skal du, eller kender du en, som enten skal konfirmeres eller bliver student? Neo Noir har hvert år et lækkert udvalg af smukke konfirmationskjoler, og du kan i løbet af året også finde smukke og elegante hvide kjoler, som er perfekte til studenten.

(Smykker: Stine A)

De skønneste sommerkjoler fra Neo Noir

Selvom kjoler kan bruges hele året rundt, er der ingen tvivl om, at en varm sommerdag skriger smukke sommerkjoler. Neo Noir laver lette og elegante sommerkjoler i fine prints- og sommerfarver. Tag for eksempel et kig på en af de lækre hørkjoler eller en af de smukke wrap kjoler, som giver et let og luftigt fit, perfekt til de varme sommerdage. Style din sommerkjole fra Neo Noir med et par åbne sandaler om dagen, og skift dem ud med et par stiletter til de festlige sommeraftener.

(Taske: Black Colour, Sandaler: H2O, Solbriller: Pieces)

Shop et kæmpe udvalg af kjoler fra Neo Noir hos Molly&My

Hos Molly&My finder du Danmarks største udvalg af Neo Noir, så tøv ikke hvis du er på udkig efter en ny kjole til garderoben. Derfor kan du også være heldig, at du i løbet af året kan finde en masse af de skønne kjoler under vores store udsalg kategori! Har du lyst til at se endnu flere lækre kjoler? Så hop ind og se hele udvalget af Neo Noir kjoler lige her!