MollyogMy Ambassadør

Ambassadør hos MollyogMy.dk!

Her kan du snart møde og læse meget mere om MollyogMy ambassadørerne. Vi søger jævnligt nye ambassadører til vores lille ambassadør familie, så hold øje på Instagram.

Hvis du ønsker, at samarbejde med os på anden vis er du altid velkommen til at kontakte os på marketing@mollyogmy.dk

Vores Ambassadører hos MollyogMy.dk

sarahhartmann_

Sarah er en af vores aller nyeste ambassadører her hos MollyogMy.dk og vi glæder os meget til samarbejdet med Sarah.

Lidt om Sarah:

Jeg hedder Sarah, bor i Skagen med sin kæreste Thomas, vores 2 børn og en baby på vej :-) William Elias er 3,5 år og Esther Noelle er 23 måneder. Til dagligt er jeg hjemmegående og nyder det i stor stil. En af mine yndlingshobbyer er at tage billeder, især af børnene. Mine yndlingsmærker er helt klart MarMar og Wheat (som vi snart får på shoppen - weee), men er også utrolig glad for Minimalisma og det helt nye mærke Svært Fint. På fødderne har børnene stort set altid Angulus på. Både pasform og design er det bedste på markedet.

Jeg er mor med stort M, og kan være mindst lige så fjollet som børnene. Indimellem har jeg det måske endda sjovere end børnene, når vi leger.

Kh Sarah

 

camillafackmann

Camilla har været en del af MollyogMy teamet siden foråret 2017 og vi elsker Camillas lyse fine billeder :-)

Lidt om Camilla:

Jeg hedder Camilla og er 27 år gammel. Jeg er mor til den dejligste lille pige, Melia Mynthe på snart 2 år og sammen er vi ambassadør for Mollyogmy.dk 😊 
Jeg har en stor interesse for mode og især børnetøj, så det er en ren fornøjelse for mig at tage billeder af alle de lækre sager til både mor og barn her fra siden. 
Ja faktisk er det der fotografering gået hen og blevet en hel hobby for mig, som jeg nyder at bruge min tid på og derfor gør jeg også en del ud af mine billeder.
Det er svært at udpege yndlingsmærker, men Marmar, Angulus og Noa Noa miniature er nok dem som går mest igen i Melia's garderobe. 

Udover at bruge tid med kameraet, elsker både Melia og jeg at løbe en tur med babyjoggeren i den friske luft udendørs, ellers er vi også meget til hjemmehygge i fred og ro (gerne med Melia's far) 😊

Vi elsker at være en del af mollyogmy teamet og glæder os til vores fremtidige samarbejde.

Kærlig hilsen 

Camilla

 

_rosemille

Søde Kristina har været med os næsten helt fra begyndelse og vi elsker de flotte billeder af hendes 2 guldklumper :-)

 

        

 

Her er der lidt om os:

Mit navn er Kristina, og jeg står bag Instagram profilen @_rosemille samt bloggen www.rosemille.dk, som jeg har viet min sparsomme fritid til. Til hverdag er jeg indretningskonsulent i et køkkenfirma.

Mine piger Rose & Kamille på 3 år går i børnehave, når de altså ikke agerer amatørmodeller for at hjælpe mor med at vise en masse fine ting frem - f.eks. for vores yndlingsshop Molly og My.

Manden i mit liv, pigernes far, hedder René og sammen bor vi i en gammel patriciavilla et sted i Østjylland. Under samme tag bor også vores firbenede venner, Katten Theo og kaninparet Muffe & Alma.

Min passion er børnetøj, børneværelser og indretning generelt. 

Jeg er pjattet med Rosemunde, Marmar Copenhagen og Minimalisma, som alle er at finde her på shoppen.

Kærligst

Kristina