Blog samarbejde

Blog samarbejde med MollyogMy.dk // Samarbejde på Instagram

Hos MollyogMy.dk bliver vi ofte inspireret af blogs, og vi er vilde med at læse blogs. Nogle gange indgår MollyogMy.dk i et samarbejde med bloggere eller instragrammer, som modtager produkter, for efterfølgende at skrive om det på deres blog eller lave et indlæg på Instagram. Det kan også tænkes at du har en Youtube kanal.

Hvis vi har et længerevarende samarbejde vil du også kunne modtage en vip rabatkode til shoppen til dig selv. 

Uanset om du har en dansk, norsk, svensk eller engelsk blog har du muligheden for at indgå i et samarbejde med MollyogMy.dk

Du kan kontakte os på marketing@mollyogmy.dk hvis du kunne være interesseret i at indgå i et samarbejde med os.

Det er vigtigt, at din mail indeholder følgende.

  • Adressen på din blog / eller dit brugernavn på Instagram

  • Hvor mange besøg din blog har? Hvor mange følgere din Instagram profil har?

  • Et par ord om dig

  • Gerne links til din blog/profil

  • Skriv gerne lidt om, hvad du forventer af samarbejdet

Da vi modtager rigtig mange henvendelser, skal du være opmærksom på, at der kan gå nogle dage og op til en uge, før du får svar for os.

Vi glæder os til at modtage din mail og se din blog/profil.

Som blogger skal du være opmærksom på de regler der findes omkring markedsføring på egen blog – MollyogMy.dk har ingen ansvar i forhold til dette, men vi ser det som god skik at gøre dig opmærksom på det: http://www.forbrugerombudsmanden.dk/vejledning/ofte-stillede-spoergsmaal/bloggere-og-skjult-reklame/

 

Kh Luise / MollyogMy

 

MollyogMy's blog

På MollyogMy har vi også vores egen blog, som vi jævnligt forsøger at opdatere :-) Vi har derudover også et samarbejde med bloggeren Daniella Flindt, som har instagram profilen @daniellasliv

Lidt om Daniella:

Jeg er daniella flindt, mor til Filippa på 3 år og Novah på 6 måneder, kærester med Jannik igennem 3 år - jeg har store planer med mit liv & kunne jeg, så ville jeg elske at være blogger på fuldtid! 

Jeg vil helt klart sige jeg er den grimme ælling der er blevet til en smuk svane udenpå og inden i.

Jeg er en instagrammer med stort I - nok lidt afhængig og ja jeg kan da godt græde hvis nettet er nede eller min mobil er gået ud, men kun hvis mine børn ikke er i nærheden.

Jeg bliver meget inspireret af andre kvinder herinde, det er min inspirationskilde, ikke de tynde modellvinder, men de kvinder der er mor med stort M - karrierekvinder og kvinder der tør stå frem som de er. 

3 ord om mig selv - livselsker, ærlig og fjollet.

Jeg har startet min blog fordi jeg søgte et sted hvor jeg kunne komme ud med min livs erfaring - på trods af at jeg er knap 25 år har jeg oplevet en del og jeg ved mange kvinder har oplevet det samme men svært at sætte ord på, jeg er af den overbevisning at hvis jeg kan hjælpe en person med at få det bedre så er det, det hele værd! 

Jeg har hjulpet mange og samtidig skabt en respekt og fjernet en masse tabu. 

Så elsker jeg også bare at fortælle ud om min familie og vise hvad vi oplever sammen.

Mine ynglingsmærker 
• til Mine piger - Petit sofie SCHNOOR, MARMAR og så altid evigt og altid WHEAT, 70 % af pigernes overtøj er WHEAT. 

• til mig selv, Neo Noir, jeg er kæmpe fan!

Kærligst Daniella :-)

 

X